Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani jasně přehráli mistra. Buršík nastřílel hattrick

Bláznivý zápas na obě strany před televizními kamerami odstartoval lépe pro Boleslav, která šla v 5. minutě do vedení, ale to bylo také naposledy, kdy v utkání vedla. Klokani se oproti minulému utkání zlepšili v obraně, a to se samozřejmě odrazilo i v útočné fázi. Vyrovnání v 11. minutě zařídil premiérovou brankou Šimon Hronek a ještě do přestávky strhnul vedení na naší stranu Kuba Buršík. 

Snový vstup do druhé části pak klokani odstartovali brankou Járy Petráka. O 50 sekund později přidal druhou branku Kuba Buršík a aby toho nebylo málo, tak za další 2 minuty zvyšoval skóre Patrik Rozkovec na průběžných 1:5. Boleslav musela sáhnout k time-outu a ten ji také nastartoval. Domácí rychle snížili na 3:5, ale po další chybě se mohl Kuba Buršík radovat z hattricku a klokani vedli 3:6. Ani to však Boleslav nepoložilo. 3 branky domácích znamenaly vyrovnání na 6:6 a když už to vypadalo, že se i za stejného výsledku půjde do šaten, tak si vteřinu před koncem vzal slovo Honza Malič a vrátil klokanům vedení (6:7).

V poslední části byli klokani často pod očekávaným tlakem, ale Boleslav neměla svůj den. Byli to naopak zelenobílí, kteří školili domácí v efektivitě zakončení, a tak góly přibývaly pouze na straně hostů. Jára Petrák druhou brankou dodal klokanům klid. Filip Forman v 56. minutě nasměřoval 3 body směr Praha a po trefě Honzy Řehoře do odkryté klece v poslední minutě bylo hotovo.

Klokani podali parádní výkon a už v neděli se na vás těší na UNYP Areně, kde od 18:00 vyzvou Black Angels, tak je přijďte podpořit.

ROZHOVORY PO UTKÁNÍ:

SESTŘIH BRANEK: 

Související utkání

Utkání - Muži A
17.10.2022, MSH Mladá Boleslav
Boleslav
6:10
1:2, 5:5, 0:3
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians