Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
PREVIEW: KLOKANY ČEKÁ VÝJEZD NA JIŽNÍ MĚSTO A NA MORAVU

Jako první se ve čtvrtek vydává ženský tým na Jižní Město, kde na ně budou čekat tým Tigers. Hráčky FbŠ Bohemians se před zápasem pohybují na 5. místě, což je o dvě pozice níže než jejich soupeřky. V jejich posledním vzájemném střetnutí těsně prohrály 8:6. Celkově s nimi drží negativní bilanci a naposledy je dokázaly porazit před třemi lety. V dresu Tigers se objeví i hráčka FbŠ Bohemians Iveta Hyršlová, která na Jižním Městě hostuje už druhou sezónu. Přeruší hráčky jejich šňůru proher proti Tigers? Zápas začíná v 18:45.

O den později čeká výjezd mužský A tým do dalekých Vítkovic, kde je čeká zápas s druhým historicky nejúspěšnějším týmem. Tým Bohemky je na průběžném osmém místě, což je pět pozic pod svým soupeřem. V posledním zápase proti Vítkovicím těsně podlehli 7:8, takže i tentokrát to bude boj. To potvrzuje i útočník Adam Růžek: „Zápasy ve Vítkovicích jsou vždy tvrdý oříšek, nicméně v případě bojovného a týmového výkonu si myslím, že pár bodů můžeme urvat.“

Dokážou Bohemáci zaskočit favorita? Po novém roce muži hrají ve velké formě. Navíc v posledním zápase překvapili tým Chodova, proti kterému urvali bod. Pro nás půjde o velmi důležitý zápas a k postupu do play off potřebujeme dobrý výsledek. Držte jim palce. Zápas začíná v 19:00.

Čtvrtek 7.2.2019 - 18:45 - Ivanti Tigers Jižní Město vs. FbŠ Bohemians - SH JIŽNÍ MĚSTO
Pátek 8.2.2019 - 19:00 - 1. SC TEMPISH Vítkovice vs. FbŠ Bohemians - SC DUBINA OSTRAVA



Související utkání

Utkání - Muži A
8.2.2019, SC Dubina Ostrava
Vítkovice
7:4
3:1, 2:2, 2:1
Bohemians
Utkání - Ženy A
7.2.2019, SH Jižní Město
Tigers
11:5
2:2, 1:1, 8:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians