Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ ROKYTNICE 2019

Stejně jako loni i letos zamířila Bohemka na dvoutýdenní florbalové soustředění do Rokytnice. Pojďme se podívat, jak to celé proběhlo. Všechno to odstartovalo v sobotu 20. července. 

Je sobota ráno a hodinky ukazují 8:00. Před SH Děkanka je už všechno připravené a trenéři čekají na účastníky zeleného soustředění. O pár minut později už se před halou shromažďují davy lidí. Kolem deváté je sbaleno a všechny tři autobusy jsou připravené k odjezdu. Příští zastávka Rokytnice.



Přijíždíme do Rokytnice nad Jizerou a domovem pro následující dny se stává hotel Krakonoš a hotel Vocet. Klokani si rozdělují pokoje, vybalují a míří na své první tréninky. V průběhu týdne trénují v hale i venku, praktikují florbalové a kondiční tréninky a různé pohybové hry. Jako zpestření programu pro ně trenéři vymýšlí celodenní výlet do lanového centra, tradiční opékaní a bojovku pro naše nejmenší. Zelené soustředění zakončují sobotním dopoledním programem a zhodnocením uplynulého týdne.

Ještě před střídáním skupin, ale přijíždí Klokani a Klokanky na další turnus , a to bílé soustředění. Všichni se shromažďují na hromadnou fotku a jako každý rok zachycujeme na fotografii celou Rokytnici. Krátce po půl čtvrté doráží všechny autobusy šťastně do Prahy, kde si své Klokany přebírají rodiče.

Mezi tím už bílé soustředění běží jako na páse. Klokanky a Klokani se pomalu dostávají do tréninkového procesu a v průběhu týdne už trénují na plno. Pracují nejen na své hře, ale i na své kondici a síle spolu s novým klubovým kondičním trenérem Christianem. Stejně jako předchozí skupina i oni vyráží na celodenní výlet do lanového centra. Ve středu se k nim přidává i extraligový tým žen a páteční odpoledne patří turnaji celé ženské složky, který nakonec vyhrává tým v čele s Adélou Cukrovou.

Sobotním dnem končí celé soustředění a uzavírá letošní florbalovou Rokytnici!

Na závěr je třeba poděkovat Všem, kteří se podíleli na chodu celého soustředění a partnerovi AUTO JAROV, který poskytl dárky pro všechny účastníky!

Děkujeme a těšíme se znovu za rok!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany