Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Viktorie Valvodová: Chci, aby Bohemka byla nadále místem, kde jsou lidé vítáni

Viky, představ se našim čtenářům a příznivcům. 

Ahoj, jsem ráda, že se vám všem můžu konečně představit oficiálně. Jmenuji se Viktorie a mimo Bohemku studuji politologii na Karlovce. Celý svůj život se věnuju hudbě, hraju na několik nástrojů a zpívám. Mimo to dělám hromadu dalších věcí a teď jsem ráda, že můžu propůjčit svůj život, snad na co nejdelší dobu, Bohemce.  

Co tě přimělo stát se sekretářkou Bohemky? 

Tady je odpověď velmi jednoduchá, byl to Kuba Doubrava, který za mnou přišel, jestli by mě podobná pozice nebavila a já odpověděla, že určitě ano a bylo to. (Pozn. takhle jednoduché to úplně nebylo, ale oficiální postupy nikoho moc nezajímají :D) 

Jaké očekávání a cíle máš v této nové roli? Čeho bys ráda dosáhla prací u nás? 

Mým hlavním cílem je zajistit hladký průběh celé sezony a udělat maximum, aby se celé Bohemce dařilo.  

Jak se budeš podílet na posilování vztahů mezi klubem a širokou sportovní komunitou na Bohemce? 

Především chci posilovat tyto vztahy, a to hlavně prostřednictvím různých komunikačních aktivit. Chci, aby Bohemka byla nadále místem, kde jsou lidé vítáni. 

Součástí tvé agendy je komunikace s rodiči a členy kluby. S nimi už jsi však byla delší dobu v kontaktu jako recepční v našich areálech. Co od tebe mohou očekávat? 

V tomhle bych chtěla navázat na mojí předchůdkyni Áďu. Chtěla bych, aby se u nás členové klubu a rodiče cítili, co nejlépe. Budu se snažit tady pro ně být, poskytovat jim podporu, odpovědi na jejich otázky a řešit jejich případné problémy.  

A co mohou očekávat dál?

Jak asi můžou potvrdit moji kolegové, jsem velmi veselý člověk, takže asi dost úsměvů a pozitivní přístup.  

Kromě administrativy na tebe čeká i pozice hlavního pořadatele při našich domácích utkáních. Jak se na tuto roli těšíš? 

I když jsem florbalem doteď nebyla moc políbená (maximálně jako divák), tak se na tuto úlohu hrozně těším. Je to skvělá příležitost, jak oprášit mé předešlé pořadatelské zkušenosti z různých oblastí a vytvořit pro vás všechny atmosféru plnou emocí a podpory, která bude posilovat náš klub. 

Jsou nějaká další témata, kterým by ses chtěla věnovat, jelikož jsou ti blízká? 

Kromě všech zmíněných i nezmíněných témat, která jsou napsána výš, bych se chtěla věnovat tomu, aby všichni naši členové chodili do Bohemky nejen podávat co nejlepší sportovní výsledky, ale také aby s námi členové intenzivně prožívali každý úspěch i případný neúspěch. Aby se vztahy co nejvíce stmelovaly a my rozšiřovali nadále naši komunitu. 

Viky, vítej v Bohemce!!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians