Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Společně za Bohemku. Ženy čeká doma Olomouc, muže Ostrava

Už tuto sobotu, 20.2. nás čeká odpoledne s elitními týmy Bohemians. Na Vinohradech nastoupí ke svým zápasům ženy i muži, a to hned po sobě.  

Od 14:00 se můžete těšit na utkání osmého kola Extraligy žen, kdy klokanky vyzvou FBS Olomouc. Mezi zelenobílými a Olomoucí je v tabulce rozdíl jenom jednoho bodu. Olomouc je se 14 body na šestém místě a klokanky jsou po víkendové výhře nad Jičínem se 13 body na sedmé příčce. 

Statistiky obou týmů jsou hodně vyrovnané, můžeme se tedy těšit na zajímavou bitvu o šestou příčku.

Poslední vzájemné utkání Bohemians a Olomouce dopadla obě ve prospěch Bohemky. Nejdříve jsme vyhráli v Olomouci 4:6 a pak doma vysoko 13:5. Podaří se klokankám nad svým soupeřem uspět i v této sezóně?  

Hned po klokankách, nastoupí také muži v rámci 24. kola Livesport Superligy ke svému poslednímu domácímu utkání v základní části. Zápas proti Ostravě začne v 17:00. Ostrava se nachází s 38 body na 7. místě. Klokani si o víkendu připsali další tři body po výhře v Otrokovicích a udrželi se tak na čtvrtém místě.  

Podle statistik to vypadá, že klokani hrají ofenzívnější florbal o čemž svědčí právě větší počet vstřelených branek, větší počet střel a také vyšší počet vstřelených gólů v přesilovkách. 

Letos se hráči Bohemians s Ostravou už jednou utkali. Zápas v Ostravě šel po remíze 5:5 do prodloužení, kde se nerozhodlo. V nájezdech pak skončilo utkání vítězstvím Ostravy. Podaří se klokanům uspět na domácí půdě na Vinohradech?  

Z obou domácích utkání pro vás připravujeme živý přenos, který si můžete pustit na portálu tvcom.cz. Také pro vás máme nachystaný zajímavý přestávkový program, na který se můžete těšit už tuto sobotu. Nezapomeňte si nás proto pustit a podpořit tak klokanky a klokany v důležitých zápasech.  

Utkání žen najdete na tomto odkazu: http://bit.ly/Bohemians_vs_Olomouc

A utkání mužů zas na tomto odkazu: http://bit.ly/Bohemka_vs_Ostrava

Související utkání

Utkání - Muži A
20.2.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
11:4
5:3, 2:0, 4:1
FBC ČPP OSTRAVA
Utkání - Ženy A
27.3.2021, SH Dolní Břežany
FbŠ Bohemians
5:2
1:0, 2:2, 2:0
FBS Olomouc

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany