Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokany čekají na Vinohradech Vítkovice

V sobotu, 2.1.2021 nastoupí klokani doma na Vinohradech v rámci 17. kola Livesport Superligy k prvnímu utkání v novém roce. Čeká je soupeř z Ostravy, Vítkovice, který je momentálně lídrem tabulky. Utkání začíná v 16:00 hodin. Tribuny zůstanou i nadále pro diváky uzavřené. Zápas ale můžete sledovat online prostřednictvím platformy tvcom.cz.  

Tady je pár důvodů proč sledovat online přenos:  

Online přenos bude komentovaný známou dvojicí: Tondou, který je trenérem naše mládeže a Matyášem, který se věnuje spíše basketbalu, ale komentování florbalových utkání ho baví. Díky nim je přenos o hodně zajímavější.  

O přestávce se můžete těšit na soutěž, která bude probíhat na Instagramu prostřednictvím Instastories. Soutěž bude spuštěna po první třetině a vítěze budeme losovat po utkání. Hrát se bude o merchandising Bohemians z našeho Fanshopu. 

Mimo jiné se o přestávkách můžete těšit také na sestřihy gólů našich klokanů, za které jste měli možnost hlasovat, a tak vybrat jeden TOP gól.  

Podpořte i vy klokany při domácím utkání s Vítkovicemi a pusťte si nás v sobotu, 2.1.2021 od 16:00 na tomto odkazu: https://www.ceskyflorbal.cz/video/747647  

Související utkání

Utkání - Muži A
2.1.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
7:6pp
2:0, 2:1, 2:5, 1:0
1. SC TEMPISH Vítkovice

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians