Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokany čeká doma Liberec

V sobotu 12.12. nás čeká poslední domácí utkání v roce 2020. Na Vinohrady zavítá soupeř z Liberce, který je momentálně na deváté příčce superligové tabulky. Dohrávka 10. kola Livesport Superligy se bude hrát od 19:30. Tribuny zůstanou i na poslední letošní utkání pro diváky uzavřené. Zápas ale můžete sledovat online prostřednictvím platformy tvcom.cz.  

Zvažujete, proč si v sobotu pustit zápas Bohemians vs. Liberec? Přinášíme pár důvodů:  

Náš online přenos bude komentovaný už známou dvojicí: Tonda a Matyáš. Tonda je oblíbeným trenérem naších mladých klokanů a jeho parťák Matyáš se sice ve volném čase věnuje spíš basketbalu, ale výkony našich klokanů ho zatím motivují k tomu, aby se na roli komentátora chystal několik hodin týdně. Díky nim si tak můžeme užít o dost lepší přenos, než na jaký jsme dříve byli zvyklí. 

O první přestávce se navíc můžete těšit na zajímavou soutěž, která bude probíhat na Instagramu prostřednictvím Instastories. Soutěž bude spuštěna po první třetině a vítěze budeme losovat po utkání. Hrát se bude o merchandising Bohemians z našeho Fanshopu.  

O druhé přestávce je připravený program pro naši mládež. Prostřednictvím dotazníku v členské sekci nám naši mladí klokani pomůžou s výběrem nejlepšího hráče utkání. Také budu mít možnost výkony hráčů oznámkovat a poskytnout jím tak zpětnou vazbu.  

Mimo jiné pro vás chystáme exkluzivní rozhovor s hráčem mužů A týmu Livesport Superligy, Janem Maličem, který byl během koronavirové pauzy ve švédském Kalmarsundu. Na rozhovor se můžete těšit během přestávek. 

Podpořte klokany při domácím utkání s Libercem a pusťte si nás v sobotu, 12.12. od 19:30 na tomto odkazu:  https://www.tvcom.cz/Zapas/Spo...

BOHEMKA DO TOHO!  

Související utkání

Utkání - Muži A
12.12.2020, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
8:3
3:2, 1:0, 4:1
FBC Liberec

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany