Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
PRVNÍ BOD BEROU KLOKANI

A lépe do série vstoupili Klokani, kteří na domácím poli vybojovali první vítězství 8:5 a jako první berou vedení v sérii na svou stranu.

Zápas to nebyl lehký a oba týmy nabídly téměř 230 divákům velkou porci gólů.  V první třetině jako první na sebe upozornili zelenobílí, když se dvěma přesnými střelami během dvou minut dostali do dvoubrankového vedení, a to zásluhou Jakuba Buršíka a Pepy Juhy. Hosté dokázali ale zareagovat a do šaten se šlo po první vyrovnané třetině za stavu 2:2.

Vyrovnanou podívanou přinesla i druhá třetina, ve které byli o něco úspěšnější domácí. Podruhé v zápase se prosadil Jakub Buršík a jako další střelec branky se k němu přidal Michal Vojtíšek.

V poslední části od stavu 5:5 vzali zápas do svých rukou Klokani, když se třemi góly dostali do komfortního vedení, které udrželi až do konce zápasu. A to i přestože čelili obrovskému tlaku ze strany Tatranu a trestnému střílení, které v závěru zápasu vychytal Kuba Zavřel.

Série se tak přesouvá do Střešovic, kde se druhý finálový zápas odehraje v sobotu od 20:00. Dokážou Klokani navázat na čtvrteční vítězství a dostanou se do vedení 2:0? Přijďte se na to podívat a podpořit je!!!

PSN Tatran Střešovice vs. FbŠ Bohemians DDM Praha 7

KDE: STODOLA ARÉNA STŘEŠOVICE

KDY: SO 13.4. 20:00

Související utkání

Utkání - Junioři A
11.4.2019, SH Děkanka
Bohemians
8:5
2:2, 2:1, 4:2
Tatran

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians