Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Z Otrokovic pouze s bodem

Před reprezentační pauzu muži vyrazili na půdu Otrokovic. Poslední dvě utkání vyhráli a na výherní šňůru chtěli navázat.

Zápas začal ve svižném tempu. Hra nahoru dolů, přesto na balonu byl víc soupeř a také toho využil, dostal se do jednobrankového vedení. Klokani ve hře dopředu byli trochu bezzubí a tak brankáře domácích moc neprověřili.

Ve druhé třetině svěřenci Michala Jedličky zařadili na vyšší stupeň rychlosti, jednoduchosti a stali se aktivnější. Přineslo to ovoce, osamocený Patrik Kieler neměl problém skórovat. Následná hra byla kouskovaná fauly, jeden z nich byl potrestán dvouminutovým trestem pro Otrokovice, před skončením trestu Matyáš Krebner dokázal obrátit vývoj utkání.

Třetí branku klokanů zařídil Josef Juha hned z kraje třetiny. Vytažený press dělal Otrokovicím problém, přesto se jim podařilo dotáhnout na jednobrankovou ztrátu, ale i tu dokázali 17 vteřin před koncem utkání smazat.

Prodloužení trvalo pouze minutu, Otrokovický Kvapil se řítil sám na Michala Kotoučka a proměnil svojí šanci.

Klokani si tak připisují pouze bod a nyní nás všechny čeká reprezentační přestávka.

SOUHRN UTKÁNÍ:

Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE - FbŠ Bohemians 4:3p
branky: 
8. Jakub Haša, 52. Marek Zapletal, 60. Tomáš Sovják, 62. Lukáš Kvapil - 31. Patrik Kieler, 35. Matyáš Krebner, 43. Josef Juha; rozhodčí: Kamil Sojka - Tomáš Sojka; vyloučení: 1:0; využití: 0:1; diváků: 295; zásahy brankářů: Radovan Michajlovič 20 - Michal Kotouček 11; po třetinách: 1:0, 0:2, 2:1, 1:0

KOMENTÁŘ MICHALA JEDLIČKY:

Dneska jsme tady zbytečně dva body nechali, škoda toho, že nedokážeme odbránit poslední vteřiny vyhraného utkání. Teď si odpočneme, doléčíme zranění, potrénujeme a budeme bojovat dál.



Související utkání

Utkání - Muži A
18.11.2018, Městská hala Otrokovice
Otrokovice
4:3pp
1:0, 0:2, 2:1, 1:0
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians