Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
DOROSTENKY NEDOHRÁLY ZÁPAS PROTI TIGERS

Dnes jsme se sešli v hale v Radlicích až po nedělním obědě. Čekaly nás 2 utkání, a to s domácím týmem Panthers Praha a s Ivanti Tigers Jižní Město. Náš tým v téměř plné sestavě (chybí pouze Veronika Štajnerová a Zuzana Tuncelová). Ovšem trenérskou sestavu by nám mohl závidět tým reprezentace – vezmeme to podle abecedy: Dan Krátký, Jan Smoček, Michal Bedla Jedlička, Tomáš Grigar.

Panthers Praha x FBŠ Bohemians

Díky poslednímu zápasu s Panthers, kdy jsme vyhráli 15:2, šly do toho holky vlažně, tak jakoby to mělo jít samo sebou. Jenže ono to samo nešlo. I když jsme v půlce 3. minuty dali gól, holky z Panthers dlouho nečekaly a vyrovnaly. Byl to chaotický florbal, kde míček, tam chumel hráček. Přetahovaná ze strany na stranu, chvilku byly pod tlakem hráčky Panthers, chvilku naše holky. Vítěz tohoto zápasu byl pouze týmem s větším štěstím, ale určitě ne týmem s jistotou na hokejce. Nutno podotknout, že v tomto zápase byly na nás písknutý, a oprávněně, 2 nájezdy a naše „Pixbo“ oba nájezdy excelentně vychytala – myslím, že můžu napsat, že tým podržela, jak se patří na pořádnou brankářku.

FBŠ Bohemians x Ivanti Tigers Jižní Město

Tak tady to bude rychlé – 1. minuta – naše hráčka Kristýna Dvořáková leží na zemi díky špatnému povrchu hřiště. Rozhodčí píská, trenéři se shodují, pro zdraví všech hráček je lepší zápas ukončit a dohrát jindy. Tato hala nás vypekla již podruhé.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany