Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy přivítají lídra tabulky Florbal Chodov

Reprezentační přestávka je minulostí a Extraliga žen se opět rozjíždí. Na ženy v 8. kole Extraligy žen čeká první tým tabulky Florbal Chodov. Podaří se ženám po nevydařeném utkání v Olomouci bodovat?

Poslední vystoupení našich žen se příliš nevydařilo. Ztracený úvod zápasu už nedokázaly naše hráčky dohnat a ač se jim v poslední třetině podařilo snížit na rozdíl jediné branky, z Olomouce odjížděly s prázdnou. Svoji formu potvrdila Adéla Bočanová, která v zápase zaznamenala 4 branky a jednu asistenci. S rovnými dvaceti body si tak upevnila své první místo v bodování týmu. V tabulce nám náleží 5. místo se ziskem 12 bodů.

Tým Chodova je na tom o poznání lépe. Od začátku sezóny zatím nepoznal hořkost porážky a právem mu tak náleží první místo. Svoji dominanci potvrdily hráčky Chodova i v posledním utkání když doma porazily Ostravu 6:5 v prodloužení. Nejlepší hráčkou Chodova je aktuálně Martina Řepková s dvaceti body.

Podaří se našim hráčkám vybojovat body? Prosadí se nejlepší hráčky Adéla Bočanová a Martina Řepková? To vše zjistíme už tento pátek 26.10. od 20:00!

Vstupné na utkání:

Základní - 50,- Kč
Děti do 15ti let - 30,- Kč

Extraliga žen
FbŠ Bohemians vs. FAT PIPE Florbal Chodov
26.10.2018 - 20:00 - SH Děkanka

Související utkání

Utkání - Ženy A
26.10.2018, SH Děkanka
Bohemians
5:8
1:2, 1:1, 3:5
Chodov

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany