Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Junioři kralují Skupině C

Naši junioři válcují soupeře. Po odehraných 7 zápasech KB ligy juniorů mají plný počet 21 bodů a skvělé skóre 95 vstřelených branek a 34 obdržených. Jasně tak vedou svoji skupinu C. Pozadu však nezůstávají ani jejich individuální kvality.  Kanadskému bodování kraluje Matěj Pěnička, který za 7 utkání nasbíral už 34 bodů za 21 branek a 14 asistencí! Toho následuje Filip Forman s 25 body za 9 branek a 16 asistencí. Sílu juniorského týmu v posledních dnech nejvíce okusil tým Náchoda, který z Děkanky odjížděl s vysokou prohrou 28:3. O den později následovala další vysoká výhra, tentokrát na půdě Kladna. Proti Kanonýrům slavili junioři výhru 15:3 a upevnili si tak své postavení ve skupině C.

I tato parta však hledá další borce, kteří to s florbalem myslí vážně! Pokud máš rád výzvy, přijď na Bohemians Tryouts 2018 a i ty můžeš nastupovat po boku našich hráčů.

Pokud se chceš přijít podívat na další domácí zápas juniorů přijď v neděli 14. října na Děkanku, kde bude naším soupeřem od 17:00 Sokol Pardubice!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany