Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Bohemians Tryout 2018!

Pro koho je Bohemians Tryout určen?

Pro každého kluka ročníku 2002, 2003, 2004 a každou dívku ročníku 2001-2004, kteří se chtějí neustále zlepšovat a stát se členem jednoho z nejúspěšnějších mládežnických celků v ČR.

Co je Bohemians Tryout?

Během Bohemians Tryout absolvuješ trénink společně s elitními dorostenci a juniory FbŠ Bohemians. Máš tedy jedinečnou příležitost účastnit se tréninku společně s juniorskými mistry ČR pod vedením trenéra Michala Jedličky.

Příchozí dívky si zatrénují s juniorkami FbŠ Bohemians pod vedení trenéra ženského ‚A‘ týmu Tomáše Grigara.

„Od Bohemians Tryout si slibuji zvýšení konkurence v kádru dorostenců, dorostenek a juniorek. Pevně doufám, že tato akce přinese efekt v podobě zlepšování se všech hráčů, a to hráčů současných i nově příchozích“, říká Adam Růžek

Jeho slova doplňuje i trenér Michal Jedlička "Tento projekt je skvělou možností, jak doplnit kádr našich dorostenců a týmů ženské složky. Zdravá konkurence v týmu je důležitým faktorem ke zlepšení výkonu jednotlivých hráčů a hráček, kteří se poté mohou vypracovat až do superligového, popř. extraligového týmu FbŠ Bohemians".

Bohemians Tryout pro kluky se koná v úterý 2.10. od 18:30 ve sportovní hale Děkanka. Sraz na trénink bude v 18:15. Trénink bude složen ze dvou částí, a to části florbalové a části kondiční.

Pro holky platí stejné datum 2.10. a trénink začíná v 17:15. Trénink se také koná ve sportovní hale Děkanka a je taktéž složen z florbalové části a části kondiční.

Po skončení tréninku proběhnou individuální pohovory s hráči za účasti zástupců sportovního úseku klubu FbŠ Bohemians.

Pro účast na Bohemians Tryout 2018 je nutné zaslat přihlášku na adresu: sport@fbsbohemians.cz do 30.9. 2018. Obratem se ti ozveme se všemi informacemi.

Adresa haly:
Děkanská Vinice I. 987/5
140 00 Praha 4

V případě, že se nemůžete zúčastnit Bohemians Tryout v daném termínu 2.10. od 18:30 tak se nám neváhejte ozvat na náš email a společně najdeme jiné řešení.

Ukaž, že na to máš a buď součástí FbŠ Bohemians!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany