Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
VÍTĚZNÉ TAŽENÍ ŽEN NA CZECH OPEN 2018

Czech Open patří k nejprestižnějším turnajům ve florbalovém světě. Proto výkon našich klokanek v kategorii OPEN je velkým úspěchem jak pro samotné hráčky, tak i pro náš klub. A jak se vítězství rodilo?

Skvělý výkon klokanek, tři výhry v základní skupině a postup do další části turnaje z prvního místa. Tak by se daly shrnout úvodní dny Czech Openu. V prvním vyřazovacím kole narazily klokanky na polský výběr MMKS Podhale. Přesvědčivá hra a výsledek 4:0 zajistil postup do dalšího kola. V tom nás čekal tým FBK Jičín. Vyrovnaný souboj lépe zvládly klokanky a postup zajistila výhra 3:1. Ve čtvrfinále turnaje nás čekla švédský tým KAIS Mora. Pohledný zápas byl bohatý na góly, kterých nakonec dala více Bohemka a za výhru 8:5 bylo odměnou semifinále. V tom nás čekal známý soupeř z Extraligy žen FBS Olomouc. Zápas, kde nikdo nechtěl udělat chybu příliš branek nepřinesl ale výhra 2:1 zajistila našim hráčkám finále turnaje.

Hala na Podvinném mlýně v neděli hostila všechny finálové zápasy a ten našich klokanek nebyl vyjímkou. Andrea Kadidlová si podmanila finálové klání a její dvě branky rozhodly o tom, že titul v kategorii OPEN patří holkám z FBŠ Bohemians!

Klokanky se navíc mohly radovat i z individuálních ocenění. Hana Poláková se stala nejlepší střelkyní turnaje a reprezentantku Adélu Bočanovou vyhlásili organizátoři nejlepší hráčkou turnaje.

FINÁLOVÝ FLASHBACK:

 

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians