Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians

Uplynulé dny přinesly změny v našich elitních týmech. Pojďme si společně shrnout, co se událo.

Do začátku sezóny zbývá už jenom pár dní a proto se pojďme podívat, jaké nové tváře přivedl trenér Jedlička do týmu klokanů. Z působení ve Švédsku se vrací brankář Tomáš Hyršl, který tak doplní duo Kotouček - Kratěk. Po ročním působení v juniorském týmu Pixbo Wallenstam se vrací Pepa Juha, který s týmem odehrál už několik přípravných zápasů. Dalším navrátilcem do zelenobílých barev je Vojta Bagin, kterého však aktuálně trápí zranění kolena. 
Dalšími posilami jsou Lukáš Netrefa z Florbal MB, Michal Chudina z Florbal Ústí a Anže Šneberger z SKV. Z mistrovského týmu juniorů přichází do elitního týmu Jakub BuršíkŠtěpán Čuda a Jonáš Janata.

Celému týmu již vrcholí příprava a všichni se už těší na samotný začátek soutěže, který je tradičně spojen se speciálním utkáním Cevro Institut Open Air, který proběhne 9. září na Štvanici proti Tatranu Střešovice!

I u týmu žen máme několik nových hráček. Trenér Pavel Krbec udržel tým ve stejném složení jako minulou sezónu a navíc přivedl několik posil. Z týmu Chodova přichá zkušená Eliška Vrátná, která se tak vrací do zelenobílých barev. Ze stejného týmu přichází i útočnice Julie Chaloupková. Dalšími novými hráčkami jsou Veronika Bašová z FBC Texas, Jana Pavlicová z SK Jihlava a Marina Pokorná z Vysokého Mýta. Do party našich brankářek Kreisingerová - Omelková se přidala Radka Höflerová z SC Klatovy.
O tom, že si tým skvěle sedl vypovídá i skvělý výsledek na prestižním turnaji Czech Open, kde v kategorii Open vybojovaly klokanky první místo!

Přijďte podpořit ženy v prvním utkání letošní sezóny proti Tatranu Štřešovice, který se odehraje v rámci Cevro Institut Open Air na pražské Štvanici!


Dále čtěte

Hnízdo pro klokany