Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ ROKYTNICE 2018: ZELENÉ SOUSTŘEDĚNÍ!

Zelené soustředění je již minulostí, a klokani si tak dopřávají zaslouženého odpočinku. A co se celý týden dělo?

Již od příjezdu a prvního společného oběda se všichni plně zapojili do tréninkového procesu. Ten trenéři naplánovali tak, aby každá tréninková jednotka byla zaměřena na určité florbalové i jiné dovednosti. Již po prvních dnech bylo vidět, že při plném nasazení se jde velmi rychle zlepšovat. Na středu byl naplánován celodenní výlet v okolí Rokytnice, který doprovázely stanoviště s úkoly. Ty byly jak vědomostní, tak i na zručnost či sport. Velmi oblíbený úkol byl směňování. Týmy dostaly jeden florbalový míček a úkolem bylo ho vyměnit za co nejlepší věc. Klokani se úkolu zhostili poctivě. Někteří až tak, že na vyhodnocení donesli žehlící prkno nebo dětský kočárek. Společný den zakončila atrakce Snowtubing, na které se děti opravdu vyřádily.
Čtvrteční den byl ve znamení mixovaného turnaje všech dětí na turnaji. Ty dohromady odehrály 42 zápasů na třech hřištích. Nešlo však ani tak o vítěze jako o to vyzkoušet si získané dovednosti v praxi. Celý den pak zakončily zápasy dětí proti samotným trenérům.
Závěr společného týdne už patřil jen tréninkům a zlepšování dovedností do nadcházející sezóny. Sobotní odjezd zpestřilo vyhlášení speciálních kategorií zeleného soustředění v lesním amfiteátru. Před samotným nástupem do autobusů směr Praha proběhla společná fotka Florbalové Rokytnice 2018!

Děkujeme všem za účast a už teď se těšíme na další ročník!

Video z prvního dne ZDE
Video z druhého dne ZDE
Video Den s hráči ZDE
Video SNOWTUBING ZDE
Video z páteho dne ZDE
Video z šestého dne ZDE
Video ze sedmého dne ZDE

Průřezové video celým zeleným soustředěním ZDE

Kompletní fotogalerie naleznete na našich sociálních sítích FACEBOOK a INSTAGRAM

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians