Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ ROKYTNICE 2018: DEN PRVNÍ!

Na Děkance dnes ještě ani nestačili zakokrhat kohouti, když se začali scházet první trenéři a zaměstnanci FbŠ Bohemians se zalepenýma očima a úsměvem na tváři, aby nachystali bezproblémový odjezd do letní bašty zelenobílých na severu Čech.

Netrvalo dlouho a před naším svatostánkem se začala objevovat i florbalová klokáňata. K 21. ročníku jsme vypravili 3 autobusy a jedním z nich byl i ten, který v ligové sezóně vozí hráče fotbalových Bohemians Praha 1905.

Před devátou hodinou se celá flotila dává do pohybu a po bezproblémové cestě je všech 130 klokanů v domečku. U odjezdu všechny děti dostávají černozelená trička, která jsme připravili speciálně k soustředění, takže na sebe naše výprava strhává pořádnou pozornost. A vůbec nevadí, že v našem letním domově probíhají tradiční slavnosti piva. Náměstí patří Bohemce! :D

Následuje rutina: rozdělení pokojů, vybalení, první oběd, první polední klid a jde se do tréninku.

Kluci trénují ve čtyřech tréninkových skupinách a všechna sportoviště rozhodně nezejí prázdnotou. Právě naopak. Do Rokytnice navíc letos vezeme vlastní sadu zelenobílých mantinelů, určených pro Tipsport Superligu. Po obědě se organizační štáb odebírá vyzdobit halu bannery a samolepkami, abychom se tu opravdu cítili doma a výsledek vypadá víc než dobře.

Jako první se na hřišti objevují nejmenší kategorie a užívají si první trénink. Ten vedou trenéři sice v nižší intenzitě, ale klokáňata stejně makají na 100%. A to ještě neví, že po večeři dostanou dárky od našeho nového partnera a další drobnosti, které jsme si pro ně na úvod připravili.

Starší kategorie nezůstávají pozadu. „Hodně jsme se dnes zaměřili na koordinaci a pořádné protažení. Bavili jsme se o cílích, které bychom zde rádi splnili a kluci si dnes nastavili laťku poměrně vysoko,“ potvrzuje spokojenost Igor Nedoma, trenérská stálice mládežnických týmů Bohemky.

Po večeři následují další tréninky a pomalu se jde spát. Zítra makáme už od rána.

Sledujte nás navíc i na Facebooku a Instagramu. Průběžně budeme na všech kanálech přidávat obsah a pokusíme se přinést to hlavní, co letošní Florbalová Rokytnice nabídne. Těšit se můžete na videopohledy vybraných hráčů, sestřihy a fotky z každého dne a samozřejmě spoustu kvalitního počteníčka! :D

FOTO Z DNEŠNÍHO DNE JSOU ZDE:
dsc_0011_4928
dsc_0024_4928
dsc_0047_4928
dsc_0070_4928
dsc_0076_4928

Další fotky najdete na našem FACEBOOKU a INSTAGRAMU!

VIDEO PAK NALEZNETE ZDE:

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians