Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Kutná Hora 2022: Den #7

Včera byl poslední den zeleného soustředění kluků. Poslední den si ale kluci užili naplno. Dopoledne se po snídani vydali na poslední tréninky, kde se ještě připravovali na odpolední turnaj. Před turnajem se ještě všichni posilnili obědem.  

Oblíbeného tradičního turnaje se účastnilo 12 smíšených týmů, které čekalo velké množství zápasů.  

Celé soustředění jsme ukončili také tradičně, a to hrou mládežnických kategorií proti trenérům. Kluci bojovali, trenéry se ale nakonec nepodařilo porazit žádné kategorii.  

Jak hodnotí soustředění naši trenéři?  

Za přípravku a elévy hodnotí soustředění Matěj Gubien: “Soustředění hodnotíme převážně kladně, kluci s nadšením makali celé soustředění a společně jsme si užili spoustu zábavy a dřiny. Tréninky probíhaly ve vysokém tempu, které se ke konci soustředění mírně snižovalo, ale řekl bych, že je to pochopitelné s ohledem na délku soustředění. Celkově jsme se soustředěním spokojeni, kluci poznali nové spoluhráče z ostatních akademií a společně se naučili fungovat jako jeden tým. Doufám, že klukům nadšení a píle vydrží i do sezóny a společně se budeme nadále zlepšovat.”  

Za mladší žáky hodnotí soustředění Vašek Paukner: “Soustředění mladších žáků hodnotíme velmi pozitivně. Snažili jsme se zaměřit na nedostatky ve hře a fyzickou kondici. Chlapci makali zodpovědně, rozvíjeli své herní myšlení. S kluky jsem spokojen i za jejich výkony a celkovou aktivitu na trénincích, i večerních hrách. Věřím, že na sezónu jsme připraveni. Samozřejmě je vždy co zlepšovat, ale chlapci jsou na dobré cestě a já věřím v jejich velký úspěch v sezóně.”  

Za starší žáky, Honza Grmolec: "Zelení starší žáci za soustředění zjistili, že i přes veškeré úspěchy a neúspěchy na různých turnajích ještě mají co zlepšovat, jak po kondiční, tak po florbalové stránce. Za odvedenou práci na soustředění si zaslouží pochvalu a již za pár týdnů se vrátí do tréninkového procesu a budou se nadále florbalově a celkově sportovně rozvíjet. Do další práce jsme všichni, jak hráči, tak trenéři nabrali potřebnou motivaci a těšíme se na první tréninky."

Trenérům děkujeme za veškeré jejich komentáře a odvedenou práci s dětmi a těšíme se opět na příští rok!

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians