Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky vykradly Ostravu! Série se vrací do Prahy!

Klokanky čekal ve středu 9. 3. 2022 výjezd do Ostravy za 5. čtvrtfinálovým utkání, kde dokázaly obrat Ostravu o dominanci v sérii a mají tak naději na semifinále! Série je nyní 3:2 pro FBC a Klokanky budou mít možnost v pátek 11. 3. 2022 sérii srovnat a potrápit tak Ostravu. 

První dějství začalo skvěle pro pražské Klokanky, které se dokázaly dostat do dvou brankového vedení díky brankám Veroniky Štajnerové a Adély Bočanové. Klokanky, tak celou první třetinu diktovaly tempo hry a Ostravu k ničemu nepustily 0:2. 

Druhé dějství začalo velmi podobně. Klokanky se prosadily hned v první minutě, kdy dostala perfektně nabito Natálie Bartošová a ta se z první nemýlila! Druhou branku přidala Dominika Vatahová a rázem to bylo 0:4. Až v závěru druhé třetiny se podařilo Ostravským hráčkám dvakrát snížit 2:4.

Třetí dějství odstartovala opět branka Klokanek z hole Veroniky Štajnerové. Ostrava sice vzápětím odpověděla stejně, ale Dominika Vatahová měla stejnou odpověď a poslala klokanky do tříbrankového vedení 9 minut před koncem třetiny. Ostrava, tak byla pod velkým tlakem a sáhla po hře bez brankářky. Tento tah se Ostravě, ale podařil jen na snížení rozdílu jediné branky a to už si Klokanky pohlídaly! 

Z Ostravy, tak odjíždějí s vítězstvím 5:6 a vrací sérii zpět do Prahy! Na 6. čtvrtfinálové utkání se můžeme těšit v pátek 11. 3. 2022.

Nejlepší hráčka: Veronika Štajnerová 

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Ženy A
9.3.2022, ČPP Aréna Ostrava
Ostrava
5:6
0:4, 4:4, 6:4
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians