Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Karolína Mezerová, svým hattrickem vystřílela prodloužení série!

Nedělní utkání mělo diametrální rozdíl od zápasů předchozích! Klokanky se ujaly vedení ve druhé třetině a náskok jednoho gólů si udržely až do konce zápasu. Série je tak 1:3 a bude pokračovat ve středu na půdě Ostravy! 

První dějství začalo lépe pro Ostravu, která se dokázala rychle ujmout vedení o dvě branky. Snížení přišlo záhy z hole Lucie Veselé! Zbývajících patnáct minut, jsme mohli sledovat vyrovnaný souboj 1:2.

Druhé dějství patřilo jednoznačně pražským Klokankám! Začátkem třetiny dokázala srovnat Kačí Strnadová. Ostrava si sice dokázala své vedení vzít, ještě na chvíli zpět, ale po faulu na Strnadovou přišlo trestné střílení, které bez problému proměnila Kejt Mezerová a drama bylo na světě! Tři minuty před koncem ještě navýśila Lucie Veselá a do šaten se šlo za vedení Bohemka 4:3! 

Ve třetím dějství se Klokanky rychle ujaly  dvoubrankového vedení. Klokankám se podařilo svůj náskok ještě zvýšit, kdy svůj hattrick dovršila Kejt Mezerová! Ostrava měla šance skóre srovnat, ale nedokázaly překonat fantastickou Martinů Frankovou v brance Klokanek! V závěru třetiny sice FBC stav snížilo na rozdíl jediné branky, ale na vítězství Klokanek to nic nezměnilo 6:5!

Klokanky, tak ve středu 8. 3. 2022 budou chtít sérii znovu prodloužit a odvézt si z půdy FBC druhý bod! Utkání startuje v 18:00. 

Autor: Julie Chaloupková

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians