Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy vezou 3 body z Jičína

První třetina začala dobře pro Klokanky, které dokázaly skórovat již v 8. minutě z hole Lucie Veselé. Klokanky měly možnosti své vedení ještě navýšit, to však neučinily. Třicet vteřin před koncem první třetiny dokázal Jičín srovnat a do šaten se šlo za stavu 1:1. 

Druhé dějství začalo v podobném duchu. Klokanky skorovaly ve 28. minutě, kdy se přesně trefila Divišová. Žádný další gól jsme však ve druhé části neviděli, ale za to jsme mohli sledovat skvělé zákroky golmanky zelenobílých Martiny Frankové 1:2. 

Třetí dějství začalo velmi aktivně od Jičína, který se snažil skóre srovnat. Klokanky však obléhání bezpečně zvládly. Klokanky dostaly možnost si zvýšit náskok první přesilovou hrou v tomto zápase, kterou nakonec nevyužily. Již však druhou přesilovou hru využít dokázaly z hole Lucie Veselé. Necelou minutu na to přidala další branku kapitánka Adéla Bočanová a po buly se znovu prosadila Lucie Veselé. 

Posledních 10 minut zápasu byl spíše tlak Jičína, ale Bohemka zvládla svůj náskok udržet a z Jičína si odváží 3 body po výhře 1:5.

Nejlepší hráčka: Lucie Veselá

Autor: Julie Chaloupková



Související utkání

Utkání - Ženy A
29.1.2022, Sportovní areál Jičín
Jičín
1:5
2:2, 0:2, 0:6
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians