Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Simona Pálková před utkáním: Máme dobrý mančaft, se kterým si myslím, že předvádíme slušné výkony a jsme takovým překvapením sezony.

Ženy čeká 19. kolo Extraligy žen, kdy na domácí hale v Dolních Břežanech vyzvou Židenice od 16:00. Z posledního utkání ženy odcházela vítězně 4:1. Před utkáním jsem vyzpovídala naši letošní posilu Simonu Pálkovou. 

Ahoj Simčo, v sobotu Vás čeká domácí zápas proti Židenicím, jak probíhá příprava na zápas? 

Ahoj, příprava probíhá standardně jako před každým zápasem, tedy video rozborem a soustředěním se na pasáže, ve kterých v zápasech chybujeme a soupeř z nich může těžit

Jak se ty sama cítíš před zápasem? 

Cítím se dobře, byť nás momentálně trápí trochu marodka, ale věřím, že společně utkání dotáhneme do vítězného konce.

Poslední vzájemný zápas jste vyhrály 4:1, čím myslíš že by vás Židenice mohly překvapit?

Židenice jsou nepříjemným soupeřem, jsou také spojováni jejich specifickým povrchem, nicméně nás čeká utkání doma, tedy více pro náš prospěch. Soupeř je houževnatý a zápasy s ním nejsou lehké a většinou velmi vybojované. Židenice však nepodceňujeme a tak jako ke každému zápasu přistupujeme s pokorou a chutí potvrdit na domácí půdě vítězství.

Přestoupila jsi k nám loni  z Kunratic, jak se ti u nás zatím líbí ? 

Po roční pauze od florbalu byl návrat těžký, nicméně jsem se k florbalu vrátila s chutí a motivací co nejrychleji dohnat svoji ztracenou kondici, k čemuž mi velmi pomáhá klokaní zázemí. Máme dobrý mančaft, se kterým si myslím, že předvádíme slušné výkony a jsme takovým překvapením sezony.

Jak zatím zároveň hodnotíš svou sezónu ? 

Svoji sezonu hodnotím převážně kladně, jsem ráda za prostor, který mi trenéři dávají a že mohu sem tam nějakou brankou pomoci týmu k vítězství. Samozřejmě je vždy na čem pracovat. 

Co bys vzkázala divákům? 

Diváci se mohou těšit na zajímavé utkání, které bude v tempu. Věřím, že padne hodně branek, což pomůže atraktivnosti, ale také k získání tří bodů na domácí půdě.

VSTUPENKY   

Vstupenky si můžete zakoupit  přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč. Pro děti a mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč. 

HYGIENICKÁ OPATŘENÍ   

Děti do dosažení věku 12 let nemusí žádným způsobem prokazovat bezinfekčnost při vstupu do haly. 

Všechny osoby ve věku 12 a více let, které budou vstupovat do haly při utkání či turnaji, musí splňovat jednu z následujících podmínek: 

  • Osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a od ukončení očkovacího schématu uplynulo nejméně 14 dní: 
  • Osoba prodělala onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace a od prvního pozitivního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní; 
  • Některé skupiny osob mohou do haly vstupovat v případě, že absolvovaly nejdéle před 72 hodinami RT-PCR test s negativním výsledkem (u účastníků utkání, spadajících do níže uvedených skupin je platnost RT-PCR testů prodloužena na 7 dní). Možnost prokázat se RT-PCR testem se vztahuje pouze na:    

Osoby do dosažení věku 18 let; 

  • Osoby, které mají zahájené očkování, jehož očkovací schéma ještě nebylo ukončeno nebo od ukončení očkovacího schématu ještě neuplynulo 14 dní; 
  • Osoby, které se nemohou ze zdravotních důvodů očkovat a tento důvod mají zaznamenán v Informačním systému infekčních nemocí ISIN; 

V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95.   

JAK SE DOSTANETE DO HALY?   

Jak se dostanete do haly?

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Ženy A
22.1.2022, SH Dolní Břežany
Bohemians
8:4
2:0, 8:2, 6:6
Židenice

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany