Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

FBC 4CLEAN Česká Lípa - FbŠ Bohemians

čtvrtek 2.11.2023 18:30 | 8XM1-A064|Livesport Superliga, 10. kolo @ SH Česká Lípa
4:12
3:3, 1:5, 0:4
FBC 4CLEAN Česká Lípa
FbŠ Bohemians
Klokani zápas v Lípě zvládli, zářil především Karel Petrák
Muži dnes svůj zápas proti České Lípě zvládli na výbornou a do Prahy vezou výhru 12:4. Výhru klokanů režíroval Karel Petrák, který si připsal 3 góly a 4 asistence.

Klokanům se dnes oproti zápasu s Ostravou vstup do zápasu příliš nevydařil. Již po 47 vteřinách totiž inkasovali první gól, který vstřelil Radek Krajcigr a ukázal tak, proč je nejlepším střelcem domácích. Lípa dokonce v 7. minutě zvýšila své vedení o dva góly, díky střele Tomáše Pšeničky. Pak již ale přebrala otěže Bohemka. Bratrské duo Petráku zvládlo během necelých 2  minut nastřílet 3 góly a překlopit vedení na stranu klokanů. Lípě se sice podařilo na konci třetiny vyrovnat na 3:3 a na začátku 2.třetiny zvládli i rychle odpovědět na gól Jakuba Buršíka, ale poté již řádila pouze Bohemka.  

Po 2.třetině klokani vedli již 8:4 a ve 3.třetině přidali ještě další 4 góly. Necelé 4 minuty před koncem si ještě Daniel Muck smlsl na nájezdu Lípy a potvrdil tak vysoké vítězství klokanů. Ti si tak připisují další 3 body do tabulky a posouvají se na 7. příčku v Livesport Superlize. 

Sestřih a rozhovory ze zápasu naleznete na ceskyflorbal.tv. Další zápas klokany čeká 17.11. na půdě TJ Sokol Královské Vinohrady. 

Informace o utkání