Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Součástí realizačního týmu mužů se nově stal David Zlatník

Na pozici asistenta trenéra se k týmu v prvním lednovém týdnu připojil David Zlatník, který s sebou přináší velké sportovní i manažerské zkušenosti.

„V minulém roce se moji 2 nejstarší synové Jáchym a Eliáš začali naplno věnovat florbalu, když začali trénovat v týmu přípravky FbŠ Bohemians. Pravidelně se účastním jejich tréninků a zápasů. V průběhu času proto vznikla myšlenka, že bych mohl pomáhat Bohemians nejen v mládežnických kategoriích, ale i uplatnit své bohaté zkušenosti ve florbalu mužů,“  komentuje David Zlatník svůj částečný přesun od přípravky až k superligovému týmu.

Další aktivní rodič z řad naší mládežnické struktury tak navazuje na Václava Slavíka, který se k superligovému týmu připojil v listopadu jako vedoucí družstva.

Spolu s Michalem Jedličkou jsme se domluvili, že pomohu s trénováním i koučingem nejvyšší kategorie do konce sezóny. Na tuto spolupráci se těším a pevně věřím, že mohu mužstvu přinést další impulz ke zkvalitnění hry a případnému úspěchu,“ nastiňuje nový asistent mužů své ambice.

„David má nezpochybnitelné zkušenosti. Vnímám to jako správný impulz směrem k týmu, který by nás mohl ještě více nakopnout před tuhými boji o play-off,“ hodnotí novou posilu manažer týmu Adam Růžek.

A start klokanů v roce 2019 vůbec nebyl špatný. Nedělní vítězství nad Znojmem 10:4 bylo velmi dobrým odrazovým můstkem a věřme, že i další dny přinesou důvod k radosti u příznivců Bohemians. V pátek se muži představí v Liberci a v neděli pak v Brně.

BOHEMKA DO TOHO!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians