Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
KLOKANI SI PŘIPISUJÍ PRVNÍ BODY!

Klokani se v rámci Tipsport Superligy poprvé představili doma na Děkance. Jejich soupeřem byl tým Bulldogs Brno.


Úvod zápasu byl opatrný a na obou týmech byla vidět mírná nervozita plynoucí z možnosti získat první letošní body do tabulky Tipsport Superligy. První kdo se dokázal gólově prosadil byl Matyáš Krebner, kterého o pár minut později následoval Daniel Cabejšek. První třetina už nabídla pouze dvě vyloučení, které však ani jeden tým nedokázal zužitkovat a klokani tak vedli 2:0.

Na branky bohatší druhou třetinu začali lépe hosté. Brněnští hráči přišli po pauze viditelně nabuzeni a na hřišti to bylo znát. O snížení se za hosty postaral Petr Voltner. Poté už však úřadovali pouze domácí. Na 3:1 zvyšoval Honza Dobisík a další dvě branky přidal Pepa Juha. Zvláště jeho druhý gól z nařízeného trestného střílení byl opravdu parádní a celá hala zůstala v úžasu. Do poslední třetiny jsme tak šli s vedením 5:1.

Tam kde Pepa Juha skončil, tak i ve třetím dějiství začal. V sedmé minutě poslední části zkompletoval svůj první Superligový hattrick. Kvalitní výkon klokanů pokračoval a o další branku se postaral slovinský reprezentant v řadách Bohemians Anže Šneberger. Buldoci však bojovali do poslední minuty a podařilo se jim alespoň korigovat, když na 7:2 dával Tomáš Kadavý.
Více toho zápas již nenabídl a 135 diváků, kteří si našli na Děkanku cestu, mohlo slavit spolu s klokany výhru 7:2.

SOUHR ZÁPASU:

FbŠ Bohemians - Bulldogs Brno 7:2

branky: 4. Matyáš Krebner, 6. Daniel Cabejšek, 26. Jan Dobisík, 33. Josef Juha, 36. Josef Juha, 47. Josef Juha, 49. Anže Šneberger - 22. Petr Voltner, 55. Tomáš Kadavý; rozhodčí: Milan Baloun - Roman Šuvada; vyloučení: 2:3; využití: 1:1; diváků:135; zásahy brankářů: Michal Kotouček 22 - Filip Kuhn 12; po třetinách: 2:0, 3:1, 2:1;

HIGHLIGHTS:

ROZHOVOR S PEPOU JUHOU:

KOMENTÁŘ ZÁPASU MICHALA JEDLIČKY:

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany