Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

FbŠ Bohemians - Ivanti Tigers Jižní Město

neděle 1.3.2020 15:00 | 8XW1-A131|Extraliga žen, 22. kolo @ SH Děkanka
4:3
0:1, 3:2, 1:0
FbŠ Bohemians
Ivanti Tigers Jižní Město
Vítězný závěr základní části a ve čtvrtfinále Chodov
Ženy v posledním utkání základní části i podruhé v sezoně porazily Tigers 4:3.

První třetina nezářila hezkýma akcema. Hra nahoru dolů. Plno faulů, kdy již ve třetí minutě Tigers hrály přesilovku, kterou nevyužily. Diváci se první branky dočkaly až ve 14 minutě z hole hostů. Do konce třetiny se již nic podstatného nestalo.

Druhá třetina z pohledu domácích byla o poznání lepší. V první minutě srovnala stav Bočanová, která proměnila nájezd. Takto stav nezůstal dlouho, Pekárková z půlky prostřelila Kreisingerovou. Do dvoubrankového vedení se Tigers dostala zásluhou vlastní branky, kterou si dala Vrátná. A opět po obdrženém gólů snižují Klokanky z hole Reischlové. Poprvé v tomto utkání se zelonobílé dostávají do vedení, v přesilové hře se prosazuje Poláková.

Do třetí třetiny za vyrovnaného stavu. Nepřesná hra pokračovala. Ani druhou přesilovku Tigers nevyužily. K vidění byl nájezd opět v podání Bočanové, tentokrát neproměněn. O vítězství rozhodla dvojce při přečíslení Poláková Bočanová. Tigers zkoušel ještě vyrovnat při hře bez brankáře, domácí však zavřely a nedovolily zdramatizovat zápas.

Následný výběr soupeřů pro play-off pak přinesl rozluštění tajenky. Ve čtvrtfinále nás čeká po několika sériích s Vítkovicemi nově Chodov.

Bilance se soupeřem sice není úplně nejlepší, ale v semifinále poháru, které naše klokanky prohrály až v prodloužení, současně ukázaly, že své soupeřky umí potrápit.

Termíny a časy domácích i venkovních utkání přineseme v nejbližších dnech.

Klokanky, začíná play-off, tak nás v tom nenechte a pomozte nám projít čtvrtfinálovou sérií! Bohemka do toho!

Informace o utkání