Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

FbŠ Bohemians - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

neděle 19.1.2020 14:00 | 8XW1-A092|Extraliga žen, 16. kolo @ SH Děkanka
1:10
0:4, 1:1, 0:5
FbŠ Bohemians
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Ženy proti Chodovu bez bodu
Klokankám se nepodařilo vyhrát nad silným chodovem. Inskasovaly 10 branek.

Poslední zápas proti Chodovu přinesl prodloužení. Včera se drama ale nekonalo. Hráčky Chodova hned ze začátku tlačily a dostávaly se do koncovky. První branku vstřelila Anet Jarolímová. V sedmé minutě klokanky prohrávaly už o tři branky. Do kabiny se šlo za nepříznivého stavu 0:4. Druhá třetina moc branek nepřinesla. Za  Bohemku se trefila Adéla Bočanová z trestného střílení. 2 minuty před koncem zvýšila na 1:5 Gabriela Žůrková. Naopak poslední část se s góly roztrhla. Všechny branky třetiny vstřelily hráčky Chodova a zápas ukončily na dvouciferném čísle.

Komentář trenéra domácích Tomáše Grigara: Špatný začátek utkání, kde Chodov trestal. Ve druhé třetině jsme hráli celkem slušně. Trápí nás především příjem míčku a první souboj. Ve třetí třetině nám došly síly a přestali jsme stíhat v blocích a obdrželi laciné branky z předbrankového prostoru. Příští týden musíme v Liberci naplno bodovat.

Komentář trenéra hostů Lukáše Procházky: To, na co jsme se zaměřili, fungovalo výborně. Zápas jsme měli pod kontrolou prakticky od začátku, ale bohužel hlad po gólech chyběl, spoustu situací jsme přehrávali, nebo byli nepřesní v koncovce. Celkově jsme ale s dnešním výkonem spokojeni.

FbŠ Bohemians - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 1:10
branky: 
38. Adéla Bočanová - 4. Anet Jarolímová, 6. Kristína Belicová, 7. Nela Jiráková, 17. Karolína Suchá, 39. Gabriela Žůrková, 43. Nela Jiráková, 52. Jana Vávrová, 53. Martina Řepková, 54. Anet Jarolímová, 59. Kristína Belicová; rozhodčí: Mika Helin - Jyrki Sarvanko; vyloučení: 2:3; využití: 0:0; diváků: 52; zásahy brankářů: Martina Lerchová 27, Radka Höflerová 2 - Jana Christianová 14; po třetinách: 0:4, 1:1, 0:5;

Informace o utkání