Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

FbŠ Bohemians - Sokoli Pardubice

neděle 23.2.2020 17:00 | 8XM1-A170|Tipsport Superliga, 25. kolo @ SH Děkanka
10:5
5:1, 3:1, 2:3
FbŠ Bohemians
Sokoli Pardubice
Klokani berou všechny tři body proti Pardubicím
Poslední domácí zápas základní části na Děkance vyšel na jedničku. Muži nadělili Pardubicím desítku.

Na Děkanku zavítal poslední tým tabulky Pardubice. Jednalo se také o poslední domácí utkání základní části na Děkance.

Po pětatřiceti vteřinách hry se prosadil kapitán Kryštof Krbec střelou z nápřahu na zadní tyč. Další branku se podařilo vstřelit až po devíti minutách. Tentokrát se trefil Viktor Kopecký. Svojí první brankou v Superlize přispěl také Matěj Pěnička. Pardubicím se sice povedlo snížit na 3:1, ale zbytek třetiny je Bohemka k ničemu nepustila a šla do kabiny s náskokem čtyř branek.

Druhá třetina se podobala hodně té první. V prodloužení se prosadil kanonýr Jakub Šárka. Na Šárku pár minut na to navázal Mikuláš Forman únikem a jednoduchým zakončením. Druhou branku Pardubic přidal Ivo Teichman. Jednu sekundu před sirénou navýšil druhým gólem Jakub Šárka. 

Třetí dějství sice Pardubice ovládli 2:3, jenže na stavu utkání to nezanechalo větší dopad. Výhru Bohemky sledovalo na Děkance krásných 182 diváků. 

Na celý záznam utkání se můžete podívat ZDE.



Komentář trenéra domácích:
Dneska to byl tak nějak celkově slabý zápas a to z mnoha ohledů. Nic moc šťáva ani z jedné strany. Z naší strany chvílemi zbytečné nahoru-dolu, špatné řešení situací a slabé nasazení. Prostě play-off klepe na dveře a tam to bude trochu o něčem jiném! Děkujeme za zápas a příští týden v Liberci.

Komentář trenéra hostí: Kdybychom my i Bohemka proměnili další vyložené šance a brejky, které v zápase byly, bylo by skóre ještě divočejší. Ráz utkání dala první třetina. Pak už si to Bohemka pohlídala.

FbŠ Bohemians - Sokoli Pardubice 10:5
branky: 
1. Kryštof Krbec, 10. Viktor Kopecký, 11. Matěj Pěnička, 14. Pavel Čihák, 20. Vojtěch Zezulka, 24. Jakub Šárka, 26. Mikuláš Forman, 40. Jakub Šárka, 42. Matyáš Krebner, 51. Filip Forman - 12. Ivo Teichman, 35. Ivo Teichman, 46. Lukáš Kučera, 55. Jan Savický, 58. David Petržela; rozhodčí: Jiří Müller - Matouš Novosad; vyloučení: 3:5; využití: 2:0; diváků: 182; zásahy brankářů: Tomáš Hyršl 24 - Martin Haleš 26; po třetinách: 5:1, 3:1, 2:3;





Informace o utkání

Související fotogalerie