Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

TJ Sokol Královské Vinohrady - FbŠ Bohemians

neděle 22.12.2019 17:00 | 8XM1-A128|Tipsport Superliga, 19. kolo @ TJ Sokol Vinohrady
4:5
2:2, 1:0, 1:3
TJ Sokol Královské Vinohrady
FbŠ Bohemians
Klokani zakončili rok vítězstvím na Vinohradech
Florbalisté Bohemians „přezimují“ na pátém místě v tabulce Superligy. O vítězství na Vinohradech rozhodl Patrik Šebek.

Poslední utkání v roce 2019 se pro klokany nevyvíjelo vůbec dobře. I když velkou část utkání drželi míček na svých hokejkách, obrana Vinohrad dlouho vzdorovala.

Domácí navíc trestali z rychlých protiútoků a v 15. minutě vedli už 2:0. Lukáš Kuncman s Markem Ďopanem ale zařídili ještě do přestávky remízový stav 2:2.

Ani v prostřední části se klokanům nepodařilo otočit skóre a domácí opět utekli do brejku a vsítili jedinou branku.

Když pak v 51. minutě proměnili další brejk, vypadalo to s klokany špatně. Jenže obránce Pavel Čihák snížil rychlou branku na 3:4 a za necelou minutu a půl už se zelenobílým dýchalo o dost lépe. Patrik Šebek totiž srovnal na 4:4.

Vinohrady následně neproměnily několik šancí a tak přišlo rozhodnutí opět z hole Patrika Šebka. Ten v čase 57:22 rozhodl krásnou trefou o tom, že si klokani připíšou 3 body do tabulky a přes Vánoce zůstanou na 5. místě.

Klokany čeká ostrý start hned v úvodu ledna. V sobotu 4.1.2019 je čeká domácí utkání proti Hattricku Brnu, který se odehraje v rámci Prague Floorball Cup a hned v pondělí 6.1. je čeká domácí televizní utkání s Ostravou. Obě utkání se odehrají na Vinohradech.

Komentář trenéra domácích Michala Kotlase: "Velice dobrý výkon po celou dobu utkání jsme nedokázali proměnit v body. Ve třetí třetině jsme měli z vyložených šancí trestat. To se nestalo a naopak jsme chybami a složitou rozehrou nechali soupeře utkání otočit. Přeji všem klidné Vánoce."

Komentář hostujícího trenéra Martina Formana: Od nás dnes ucházející pouze 1. třetina, pak už to stálo za málo. Bereme 3 body, ale určitě se štěstím. Intenzivní prosinec ze námi, zvládli jsme to tak na půl. Všem přeji Veselé Vánoce, nastává čas odpočinku. Těšíme se na druhou část v novém roce!

TJ Sokol Královské Vinohrady - FbŠ Bohemians 4:5
branky: 6. Lukáš Gregor, 15. Petr Hartman, 27. Jan Svoboda, 51. Milan Bína - 18. Lukáš Kuncman, 19. Marek Ďopan, 52. Pavel Čihák, 54. Patrik Šebek, 58. Patrik Šebek; rozhodčí: Radim Sýkora - Miroslav Tkáč; vyloučení: 2:0; využití: 0:0; diváků: 195; zásahy brankářů: Rastislav Mazák 25 - Jakub Zavřel 13; po třetinách: 2:2, 1:0, 1:3;

Informace o utkání