Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

FbŠ Bohemians - Technology Florbal MB

čtvrtek 12.12.2019 10:00 | 8XM1-A110|Tipsport Superliga, 16. kolo @ SH SK Slavia Praha
5:7
1:2, 2:5, 2:0
FbŠ Bohemians
Technology Florbal MB
Školáky zaplněný Eden sledoval těsnou prohru klokanů
Pátý ročník School Matche navštívilo skoro 1200 žáků základních a středních škol, kteří viděli vítězství Mladé Boleslavi.

Speciální zápas v dopoledních hodinách navštívilo celkem 1156 školáků, kteří vytvořili báječnou atmosféru a odměnou jim byla atraktivní přestřelka i florbal.

Hala propukla nadšením, když už ve druhé minutě otevřel skóre domácí Kuba Buršík. Do konce druhé části ovšem dvěma zásahy stihla Boleslav skóre otočit.

A v druhé části její branková nadílka pokračovala. Soupeřův náskok narostl už na 1:5 a ještě štěstí, že se zvládli prosadit Krebner s Buršíkem a snížit. Bohužel ještě do přestávky následovaly další dvě přesné trefy z holí boleslavských útočníků a s klokany to vypadalo zle.

V polovině poslední třetiny ovšem Šárka s Kopeckým snížili na 5:7 a klokani začali Boleslav mačkat. Posledních 10 minut tlaku ani závěrečná hra bez brankáře ovšem na zkušeného soupeře nestačilo a zápas tedy i skončil stejným výsledkem.

Poděkování patří všem žákům a učitelům, kteří nám pomohli připravit další parádní akci a nesmíme zapomenout ani na Městskou část Praha 10, nebo Magistrát hlavního města Prahy, kteří projekt School Match podporují finančně. 

FbŠ Bohemians - Technology Florbal MB 5:7

branky: 2. Jakub Buršík, 34. Matyáš Krebner, 39. Jakub Buršík, 48. Viktor Kopecký, 50. Jakub Šárka - 6. Martin Tokoš, 20. Jan Natov, 23. Jiří Curney, 27. Tadeáš Chroust, 28. Jakub Bína, 39. Jakub Gruber, 40. Jakub Bína; rozhodčí: Lukáš Čížek - Lukáš Laštovička; vyloučení: 0:1; využití: 0:0; diváků: 1156; zásahy brankářů: Michal Kotouček 11, Jakub Zavřel 1 - Lukáš Bauer 14; po třetinách: 1:2, 2:5, 2:0;

Komentář trenéra domácích Martina Formana: Krátce - zklamání. Zápas se hraje na tři třetiny a to nám dělá problém. Díky soupeři a všem fanouškům. Krasojízda pokračuje v Otrokovicích.

Komentář trenéra hostí Petra Novotného: Až na pár chyb v rozehrávce, tak jsme dnes podali soustředěný výkon, jak v útoku tak obraně. Tohoto vítězství si určitě musíme vážit. Děkuji soupeři, rozhodčím a skvělým divákům.

Informace o utkání

Související fotogalerie