Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Tipsport Superliga

ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians

úterý 5.3.2019 18:45 | 8XM1-A188|Tipsport Superliga, 2. kolo @ Aréna Sparta
5:1
2:1, 3:0, 0:0
ACEMA Sparta Praha
FbŠ Bohemians
BOHEMKA ANI VE DRUHÉM ČTVRTFINÁLE NEBODOVALA, V SÉRII PROTI SPARTĚ PROHRÁVÁ 2:0.
Úterní zápas proti Spartě se Klokanům vůbec nevyvedl.

Do úterního zápasu lépe vstoupili domácí. Hned v šesté minutě skóroval Lukáš Ujhelyi po rychlé nahrávce Michala Kareše. Bohemka na sebe nenechala dlouho čekat, svou trefou stav utkání srovnal Patrik Šebek. To však bylo naposled, kdy Klokani v zápase slavili gól. Ještě na konci třetiny hráči v rudých dresech přidali gól a do šatny se odcházelo za stavu 2:1 pro Spartu.

Druhá třetina začala stejně jako poslední minuty té předchozí. Stačilo dvacet vteřin a Sparta znovu zásluhou Lukáše Ujhelyi slavila. Zdálo se, že inkasovaná branka v posledních vteřinách první třetiny zanechala na hráčích v zelenobílých dresech stopy. Třiadvacátá minuta zápasu jim ale nabídla možnost snížit vedení svých soupeřů. Za opakované prohřešky byl vyloučen hráč na straně Sparty, ale ani dvouminutovou přesilovku Klokani nevyužili.

Až dokonce zápasu se vedení Sparty jen zvyšovalo, se kterým hráči Bohemky nedokázali nic udělat. Výsledková tabule na konci zápasu ukazovala stav 5:1, což znamená druhé vítězství pro Spartu. Klokanům se tak komplikuje situace k postupu do semifinále. Věřme ale, že dokážou otočit stav série. K tomu ale potřebují Vaši podmoc. Přijďte je podpořit do Arény Podvinný mlýn již tento víkend od 18 hodin. Bohemka do toho!

ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians 5:1

branky: 6. Lukáš Ujhelyi, 20. Jan Marvánek, 21. Lukáš Ujhelyi, 27. Marek Zouzal, 36. Michal Kareš - 12. Patrik Šebek; rozhodčí: Martin Both - Vladimír Černín; vyloučení: 2:4; využití: 0:0; diváků: 446; zásahy brankářů: Martin Beneš 8 - Michal Kotouček 13; po třetinách: 2:1, 3:0, 0:0;


Další zápasy:

SO 9.3.2019 od 18 hod. – 3. čtvrtfinále: Bohemka vs. Sparta

NE 10.3.2019 od 18. hod. – 4. čtvrtfinále: Bohemka vs. Sparta

Vstupenky: ZDE

Informace o utkání