Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

FbŠ Bohemians - 1. SC TEMPISH Vítkovice

sobota 9.3.2019 15:00 | 8XW1-A141|Extraliga žen, 3. kolo @ Aréna Sparta
3:8
1:2, 1:3, 1:3
FbŠ Bohemians
1. SC TEMPISH Vítkovice
ŽENY ANI VE TŘETÍM UTKÁNÍ NEVYHRÁLY
V sérii prohrávají již 3:0.

Čtvrtfinálová série ženy vs. Vítkovice se přesunula do Prahy na Podvinný mlýn za nepříznivého stavu 2:0 pro Klokanky. Úvod utkání byl opatrný. První chybu domácí obrany nekompromisně trestala vítkovická hráčka. Nepříznivý stav v začátku utkáni se ale nelíbil kapitánce Hance Polákové,která balónek do brány dotlačila i s gólmankou. Tvrdé souboje zdobily první třetinu, že rovnači mantinelů měli plné ruce práce. Do vedení se dostaly hostující hráčky ze závaru před brankářkou Danielou Kreisingerovou, kdy dokleply balon do prázdné branky.

Klokanky se poučily z chyb v Ostravě a ve druhé třetiny nespadly do temné chvilky. Zato se nechaly dvakrát vyloučit a v obou případech inkasovaly branky. Pátou branku přidaly hostující hráčky čistým průstřelem z půlky hřiště. Radost a snížení stavu domácím přinesla vymetením pavučin Eliška Reischlová.

Na začátku třetí třetiny stav na světelné tabuli ukazoval 2:5. Úspěch přinesla hra v podání dua Hanka Poláková - Eliška Vrátná, kdy druhá jmenovaná snížila na dvoubrankový rozdíl. Jenže do konce utkání se ještě dvakrát prosadily pouze soupeřky. Zelenobílé ženy nedokázaly v závěru utkání snížit ani při hře v šesti.

Zítra je tak čeká rozhodující utkání, pokud chtějí pokračovat v sezoně nutně musí vyhrát. Začínáme v 15:00.

Vyjádření trenéra domácího týmu Pavla Krbce: "Dnes to zatím bylo z naší strany nejhorší utkání série play-off. Nemělo tempo, tvrdost a rychlost. Doufám, že to zítra bude lepší ze všech stran.”

Vyjádření trenéra hostí Tomáše Martiníka: "Dnes jsme nebyli dobří, moc nám toho nefungovalo. Chyběla nám především jiskra v hlavách a od toho se tak nějak všechno špatné odvíjelo. Jediné pozitivum dnes = vítězství. Zítra budeme lepší a věříme v postup do semifinále. Díky soupeřkám za zápas."

FbŠ Bohemians - 1. SC TEMPISH Vítkovice 3:8
branky: 
3. Hana Poláková, 36. Eliška Reischlová, 47. Eliška Vrátná - 2. Justyna Krzywak, 18. Sára Seevaldová, 23. Alžbeta Ďuríková, 28. Alžbeta Ďuríková, 30. Lenka Novotná, 52. Jana Trošková, 58. Sára Seevaldová, 60. Lucie Theimerová; rozhodčí:Tomáš Kostinek - Martin Reichelt; vyloučení: 2:1; využití: 0:1; diváků: 115; zásahy brankářů: Daniela Kreisingerová 21 - Nikola Příleská 13; po třetinách: 1:2, 1:3, 1:3;

Informace o utkání