Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

Panthers Praha - FbŠ Bohemians

sobota 30.10.2021 16:00 | 8XW1-A056|Extraliga žen, 10. kolo @ SH ZŠ Rudná
4:13
4:8, 0:6, 4:12
Panthers Praha
FbŠ Bohemians
Ženy vysoko přestřílely Panthers
Ženy v 10. kole Extraligy žen vyrazily na domácí půdu Panthers Praha do SH ZŠ Rudná, kde je zdolaly vysoko 4:13. Dvojitým hattrickem se blýskla Karolína Mezerová.

Jak bývá zvykem, zápasy s Panthers jsou vždy vyhrocené a plné skvělých akcí, nechybí tomu ani plno gólů. Tento zápas nebyl jiný. Nejlépe začaly zápas zelenobílý, ale Panthers se dokázaly ještě zachytit. A tak v první třetině padlo celkem 6 gólů vedení si udržely, ale hráčky Bohemians 2:4.

V druhé části svůj první hattrick završila Karolína Mezerová z trestného střílení. Druhá třetina tak byla zlomová pro celý zápas, kdy klokanky držely hru pod svou kontrolou a soupeřky k ničemu nepustily. Ve druhé části jasně dominovaly a zvýšily o další 3 branky.

Začátkem třetí třetiny se zdálo že se Pantherky budou ještě chtít o výsledek rvát, ale tomu rychle zarazily hráčky Bohemians, kdy dokázaly svůj náskok ještě zvýšit. Tím vzaly Panthers jakoukoliv naději na otočení zápasu. Klokanky si měly celý zápas již plně pod kontrolou a ve třetí části dokázaly nastřílet dalších 6 branek, kdy svůj dvojitý hattrick zakončila Karolína Mezerová. V dnešním zápase nepadaly jen góly ale také plno zbytečných trestných minut, ale i tak Klokanky zvítězily vysoko 4:13.

Nejlepší hráčka: Karolína Mezerová                                                                            

Autor: Julie Chaloupková

Informace o utkání