Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

FbŠ Bohemians - FATPIPE Tigers Start98 Kunratice

sobota 25.9.2021 16:00 | 8XW1-A018|Extraliga žen, 3. kolo @ Jedenáctka VS
8:3
8:2, 4:0, 4:4
FbŠ Bohemians
FATPIPE Tigers Start98 Kunratice
Ženy doma proti Start 98, muži mají na programu Otrokovice
Elitní týmy FbŠ Bohemians mají před sebou dlouhý zápasový víkend. Čekají na ně jak domácí, tak venkovní utkání.

ŽENY VS. START 98 

V minulém zápase se ženám nedařilo. Z Vítkovic si po prohře 7:4 neodvezly žádné body a v tabulce jsou tak s jedním bodem na 9. místě. Už tuto sobotu 25.9.2021 čeká na ženy rival z Kunratic, Start 98. Poslední zápas se nevydařil ani Kunraticím. S Olomoucí v prodloužení prohráli 5:6. V sobotu od 16:00 se tyto dva týmy utkají ve sportovní hale Jedenáctka v Jižním městě. Přijďte ženy podpořit v snaze poprvé naplno bodovat.  

STATISTIKY  

Podle statistik vzájemných utkání jsou oba týmy úspěšné na domácí půdě. V loňské sezóně vyhrály nejdříve Kunratice 9:5. Druhý zápas se hrál na hřišti Bohemians, kde klokanky vyhrály 3:2. Podaří se našim ženám vyhrát i toto utkání?  

VSTUPENKY   

Vstupenky budou dostupné na pokladně v den utkání. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč a pro děti a mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč. Pro členy klubu jsou již tradičně připraveny členské permanentky.  

HYGIENICKÉ OPATŘENÍ 

Diváci (s výjimkou dětí do 6 let) musí nadále na základě platných vládních nařízení doložit jedno z níže uvedených potvrzení:  

  • potvrzení o absolvování RT-PCR vyšetření nejdéle 7 dní před akcí s negativním výsledkem  
  • potvrzení o absolvování antigenního vyšetření nejdéle 72 hodin před akcí s negativním výsledkem  
  • potvrzení o očkování proti nemoci covid-19, přičemž od jeho dokončení uběhlo nejméně 14 dnů     
  • potvrzení o prodělání nemoci covid-19 ve lhůtě 180 dnů     
  • potvrzení školy či čestné prohlášení o absolvování antigenního vyšetření ve škole nejdéle 72 hodin před akcí s negativním výsledkem     

V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95.     

Další utkání
mají ženy na programu v úterý 28.9.2021. V rámci 4. kola Extraligy žen klokanky čekají Židenice od 17:00 v městské sportovní hale Vodova Brno.   

JAK SE DO HALY DOSTANETE?  

MUŽI  

Muže čeká o víkendu nejdříve domácí utkání proti Otrokovicím. Utkání se odehraje v neděli 26.9.2021 od 13:00 na Povinným mlýně v UNYP Aréně. Součástí utkání bude vyhlášení hráče měsíce naších mládežnických kategorií a také divácké soutěže. Přijděte si užít napínavé utkání už tuto neděli.  

Vstupenky jsou k zakoupení v sítí TICKETPORTAL. Dostupné budou také na pokladně. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč a pro děti a mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč. Pro členy klubu jsou již tradičně připraveny členské permanentky.   

V prostorech haly je také nutné dodržování všech hygienických opatření, které vychází z platných vládních nařízení.  

Připomínáme také probíhající celosezónní soutěž o 30 hodnotných cen. Na zapojení do tomboly stačí na klubovou permanentku nasbírat 10 razítek z domácích superligových utkání mužů. 

Další utkání mají muži na programu hned v úterý 28.9.2021. V rámci 5. kola Livesport Superligy vycestují do Mladé Boleslav. O body do tabulky zabojují od 17:00 v městské sportovní hale Mladá Boleslav.  

Informace o utkání