Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

FbŠ Bohemians - KM automatik FBK Jičín

sobota 13.2.2021 15:00 | 8XW1-A034|Extraliga žen, 6. kolo @ SH Dolní Břežany
7:5
1:0, 4:3, 2:2
FbŠ Bohemians
KM automatik FBK Jičín
Úspěšný víkend pro klokanky i klokany
Přinášíme shrnutí víkendových utkání ženského a mužského týmu.

V sobotu se v Dolních Břežanech utkaly hráčky Bohemians s hráčkami Jičína. Zápas gólově otevřely klokanky v první třetině. Odpověď Jičína přišla na začátku druhé třetiny, ve které byla menší gólová přestřelka mezi oběma týmy, která skončila ve prospěch zelenobílých. Ve třetí třetině se ještě hráčky Jičínu snažily dotáhnout na domácí celek a Karolíně Červové za záda proklouzly jenom dva góly. 

Utkání nakonec skončilo stavem 7:5 a klokanky se tak posunuly na 7. místo v tabulce. Hráčkou utkání se za svůj výkon stala Gabriela Vaníčková, která si připsala jeden gól a jednu asistenci.  

V neděli se klokani v rámci 23. kola Livesport Superligy utkali s Otrokovicemi na jejích domácí půdě. Zápas skončil stavem 3:8 pro klokany, připisujeme si tedy 3 body do tabulky a zůstáváme tak na 4. místě v tabulce.  

V utkání se prosadili především Matěj Pěnička svým jedním gólem a třemi asistencemi, dále také Ivan Tomčo a Jakub Šárka, kteří týmu pomohli dvěma góly. Pochvalu si za svůj výkon zaslouží samozřejmě celý tým.  

Informace o utkání

Související fotogalerie