Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

FbŠ Bohemians - Bulldogs Brno

sobota 3.10.2020 19:00 | 8XW1-A023|Extraliga žen, 4. kolo @ SH Dolní Břežany
9:2
3:0, 4:0, 2:2
FbŠ Bohemians
Bulldogs Brno
Ženy berou první body do tabulky!
V sobotu se ženy utkaly proti poslednímu celku tabulky Bulldogs Brno. Klokanky vstřelily devět branek!

Ke svému čtvrtému letošnímu zápasu nastoupily klokanky v Břežanech proti týmu Bulldogs Brno. Skóre otevřela už ve 2. minutě Vatahová a poslala Bohemku do vedení. Ve 3. minutě dostal domácí tým výhodu přesilové hry, ta však zůstala nevyužitá. Po většinu času byly na míčku klokanky, které určovaly tempo hry, Brňanky hrozily jen sporadicky, se všemi jejich pokusy si hravě poradila golmanka Lišková. Po první hrací části svítilo na tabuli skóre 3:0, když se ještě dvakrát prosadila kapitánka Poláková.

V druhé části trenéři domácího týmu pustili do hry i třetí formaci, za což se jim minutu po úvodním buly odvděčila Vaníčková, která zvyšovala už na 4:0. I v prostřední části měly více ze hry klokanky, přidaly ještě další tři zářezy z hole Bočanové, Kadidlové a opět Vaníčkové.

V poslední části si už Bohemka průběh zápasu pohlídala. Brno sice přitvrdilo a znepříjemňovalo domácím hru, podařilo se jim dokonce dvakrát skórovat, ale i klokanky přidaly další dvě branky a po výsledku 9:2 si připisují první letošní 3 body do tabulky Extraligy žen.

Děkujeme všem divákům za podporu klokanek v hale v Dolních Břežanech, snad se tam brzy opět shledáme.

PO ZÁPASE:

Komentář trenérky domácích Terezy Blažkové: "Pro nás strašně důležitý zápas, který jsme zvládli podle plánu. Vycházeli jsme z dobré obrany a konečně se nám podařilo protrhnout střeleckou smůlu, která nás provázela. Doufám, že nás to nakopne do další práce v trénincích a projeví se to i v dalších zápasech. Děkuji moc divákům, kteří byli dnes skvělí a doufám, že je na tribuně zase brzy uvidíme."

Komentář trenéra hostů Jiřího Uhera: Moc jsme chtěli, ale moc jsme chybovali. Počínaje brankářkami a konče trefováním prázdné brány útočníky. Ale dřeme, snažíme se, nový tým si musí jednou sednout a chytit. Věřím, že už příští týden v domácím zápase. Hezký zbytek víkendu všem.

HIGHLIGHTS:

FbŠ Bohemians - Bulldogs Brno 9:2
branky: 
2. Dominika Vatahová, 15. Hana Poláková, 20. Hana Poláková, 22. Gabriela Vaníčková, 23. Anna - Marie Divišová, 37. Andrea Kadidlová, 40. Gabriela Vaníčková, 46. Adéla Bočanová, 47. Dominika Vatahová - 48. Yvona Dostálová, 57. Michaela Žáková; rozhodčí: Jiří Kropáček - Tomáš Novák; vyloučení: 1:2; využití: 0:0; diváků: 78; zásahy brankářů: Pavla Lišková 19 - Sabina Dvořáčková 8, Markéta Marková 12; po třetinách: 3:0, 4:0, 2:2;

O SKOK DÁL!

Informace o utkání