Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

FbŠ Bohemians - FBC 4CLEAN Česká Lípa

sobota 28.11.2020 19:30 | 8XM1-A056|Superliga florbalu, 8. kolo @ TJ Sokol Vinohrady
15:6
5:2, 4:2, 6:2
FbŠ Bohemians
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Klokani si po obnovení soutěže jasně poradili s Lípou
Superligový tým Bohemians vyhrál nad Lípou doma na Vinohradech 15:6 a svému soupeři nedal v utkání šanci.

Návrat klokanů na hrací plochy nemohl dopadnout lépe.  

České Lípě jsme odskočili už v první třetině, která skončila výsledkem 5:2. První gól se sice podařilo vstřelit Lípě, klokani ale dlouho neváhali a stav utkání otočili během pár vteřin z 0:1 na 3:1. Nejvíce se v této části dařilo Mikulášovi Formanovi, který se prosadil hned dvakrát po sobě a připsal si i jednu asistenci. 

Druhá třetina byla na góly trochu chudší, klokani ji ale dokázali vyhrát o dva góly, 4:2. V této třetině byl naopak dominantní Mikulášův bratr, Filip Forman.  

Poslední třetina jenom potvrdila, že borci z Bohemians byli v celém utkání lepším týmem a výhru si zaslouží. Třetí třetina tedy skončila stavem 6:2 a v konečném součtu se zelenobílým podařilo vyhrát stavem 15:6.  

Hráčem utkání se stal Mikuláš Forman, který si kromě gólů připsal i několik asistencí. Nejlepšího hráče nám pomohla vybrat mimo jiné i klokaní mládež prostřednictvím dotazníků. Mládež se zapojovala během celého utkání a svůj úkol v podobě vyplňování dotazníků vzala zodpovědně. Článek o tom, jak mládež známkovala naleznete zde: https://www.fbsbohemians.cz/cl... 

Dnes nás čeká další utkání. Od 16:00 nastoupí klokani v rámci dohrávky 9. kola proti Vítkovicím.

BOHEMKA DO TOHO!  

Informace o utkání