Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

FbŠ Bohemians - TJ Sokol Královské Vinohrady

středa 20.1.2021 20:00 | 8XM1-A043|Superliga florbalu, 7. kolo @ TJ Sokol Vinohrady
10:4
3:0, 3:3, 4:1
FbŠ Bohemians
TJ Sokol Královské Vinohrady
Kuba Buršík oslavil pozvánku do reprezentace 4 body proti Vinohradům
Do vítězného utkání proti Vinohradům zasáhlo hned 7 reprezentantů.

Jestli si někdo zasloužil stát se hráčem včerejšího utkání, tak to byl právě Kuba Buršík. Týmu pomohl k výhře 10:4 svým gólem a taky si připsal tři asistence. Motivaci ke skvělému výkonu mu určitě přinesla pozvánka od České florbalové reprezentace, která našemu klokanovi přišla jenom pár hodin před utkáním s Vinohrady. Pozvánku mimo Jakuba obdrželo šest dalších klokanů. Filip Forman, Jan Malič, Matěj Pěnička, Michal Vojtíšek a také naše dvě nové posily, Ondřej Kawulok a Lukáš Punčochář. Ty čeká soustředění juniorské reprezentace na začátku února. 

Včerejší zápas byl výjimečný pro Adama Růžka a Mikuláše Formana. Adam před úvodním buly převzal ocenění za 200 utkání v dresu FbŠ Bohemians a Mikuláš za 150 zápasů v našem týmu. 

Klokani ve včerejším utkání potvrdili roli favorita už v první třetině, kterou vyhráli 3:0, rovněž jako zbylé dvě. Vinohrady se v druhé třetině rozstřílely a podařilo se jím vsítit 3 góly, kterými na chvíli kluky znejistily. Nakonec to ale na náš tým nestačilo a z Vinohradů jsme si tak za výhru 10:4 odnesli 3 cenné body, kterými se i nadále držíme na 4. příčce v tabulce Livesport Superligy. Pochvalu si zaslouží také gólman Bohemians, Radovan Michajlovič, který z 20 střel dokázal 16 vychytat a přispěl tak k našemu vítězství.  

První a třetí třetina byla celkem slušná, dominovali jsme, Vinohrady jsme nepouštěli tolik do šancí. Druhá třetina nebyla úplně podle představ, hrálo se hodně nahoru a dolu, neměli jsme to úplně pod kontrolou, Vinohrady tam měli spoustu šancí. Hodně nás tam podržel gólman, a nakonec si myslím že jsme vyhráli zaslouženě.” takto zhodnotil hru svého týmu trenér klokanů, Michal Jedlička.  

Další vzájemný zápas s Královskými Vinohrady odehrajeme už tenhle pátek, 22.1. od 20:00 v hale na Vinohradech, tentokrát jako hostující tým.   

Podívejte se na HIGHLIGHTS ze zápasu:

OHLASY PO UTKÁNÍ:

Informace o utkání

Související fotogalerie