Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

FbŠ Bohemians - Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE

pondělí 28.9.2020 14:30 | 8XM1-A030|Superliga florbalu, 5. kolo @ TJ Sokol Vinohrady
8:4
1:1, 3:1, 4:2
FbŠ Bohemians
Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE
A-tým mužů zvítězil nad Otrokovicemi
Úvodní utkání na Vinohradech se našim klokanům povedlo, a připisují si všechny tři body.

Úvodní část vzájemného střetnutí Klokanů a Panterů přinesla opatrnou hru, o čem také svědčí výsledek 1:1. Úvodní branku utkání vstřelil zelenobílí reprezentant juniorů Jan Malič za asistence Filipa Formana. Před koncem třetiny se Panterům podařilo gólem do šatny vyrovnat skóre zásluhou Vykopala.

Druhá třetina už byla odvážnější. Hned v úvodu hostující tým nevyužil šanci trestného střílení a nechal tak vyniknout domácího gólmana. To se Panterům stalo osudným a iniciativu v utkání převzali domácí hráči, kterým se v této třetině podařilo vstřelit 3 branky. Hráči soupeře ještě na konci třetiny dokázali odpovědět jednou brankou.

Poslední třetina utkání byla nejagresivnější. Přinesla celkově 8 vyloučení, z toho tři byla na straně Bohemky a pět na straně Panterů. Gólově se však více dařilo domácím a poslední dějství utkání ovládli v poměru čtyři ku dvěma.

PO ZÁPASE:

Komentář trenéra hostí Michala Kvapila: Dnešní utkáni bylo uplně jiné než v sobotu. Rozhodlo z naší strany opět a stále neproměněné šance a přesilové hry. Domácí je využili. Zlomová část za vyloučení do tří. Gratuluji soupeři.

Komentář asistenta trenéra domácích Martina Formana: Důležité jsou body, to je potřeba poznamenat na úvod. Pro diváky nic moc zápas, dvě třetiny se na to nedalo moc dívat. Ve třetí periodě jsme, ale i díky přesilovkám dokázali rozhodnout a za to jsme všichni rádi. Věřím, že dneska jsem se odrazili od dna a do Pardubic vletíme už ve standartní kvalitě. Děkujeme supr publiku a archaickému svatostánku, za to že nás poprvé pohostil.

HIGHLIGHTS:

FLASHBACK:

BOHEMKA DO TOHO!

Informace o utkání

Související fotogalerie