Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani ovládli virtuální Superfinále!

Jedna z nejdramatičtějších bitev, která se v rámci virtuálního play-off odehrála, má šťastný a zlatý konec pro Bohemians. A jak celý souboj probíhal?

Vše odstartoval už v pátek odpoledne Michal Jedlička na "virtuální" tiskové konferenci, kde nastínil plán hry a vyzval všechny fanoušky k podpoře.

A pak to začalo. V 16:30 spustil Český florbal na svém facebooku hlasování a fanouškovská bitva odstartovala. Do náskoku se pomalu začaly dostávat Vítkovice a průběžně po celý den vedly zhruba o 50 hlasů.

Situace se ovšem začala obracet v sobotu ráno. Klokani sdíleli, lajkovali, hnali náš klub za úspěchem a kolem poledne se o slovo přihlásil útočník Adam Růžek, který motivoval k hlasování další fanoušky.

Zelenobílí si začali držet bezpečný náskok, ale Michal Jedlička nechtěl nechat nic náhodě, a tak svolal všechny klokany k oddechovému času a posledním pokynům.

Závěrečné dvě hodiny už to pak byla exhibice. Klokani získali celkem 2191 hlasů, což je neuvěřitelné číslo. Vítkovice jsme porazili zhruba o 140 bodů a v součtu samozřejmě náš klub obdržel i nejvíce hlasů v celém virtuálním play-off. Prostě paráda klokani!

Úžasný přístup fanoušků tedy znamená jediné, a to že jsme Mistři virtuálního play-off! Chceme poděkovat všem fanouškům a spřáteleným klubům, kteří nám k triumfu pomohli a současně posíláme velký respekt do fanouškovských táborů našich soupeřů.

Těšíme se, že si podobné bitvy brzy zopakujeme, ale tentokrát už v hale.

Bohemka do toho! 

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians