Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Jak hodnotí kapitán Kryštof Krbec sezónu?

Ahoj Kryštofe, sezóna byla předčasně ukončena po prvním hracím víkendu play-off, kde jste se Spartou hráli 1:1 na utkání, jaké byly tvé první dojmy, když ses tuto informaci dozvěděl?

 Zklamání a naštvanost. Celé měsíce s klukama dřeme na vrchol sezóny, která najednou z ničeho nic skončí. Letos jsme si na Spartu věřili, o to víc byly tyto pocity umocněné.

Když se vrátíme ještě do doby, než byla sezóna ukončena, jak ji zpětně hodnotíš?

Pozitivně hodnotím naši účast ve finále poháru, kde jsme vzdorovali Boleslavi do posledních okamžiků. Myslím si, že to byl jeden z hlavních úspěchů letošní sezóny. Ovšem umístění v tabulce po základní části nebylo dle našich představ a taky jsme nedokázali porazit ani jednoho soupeře z top 4. I přes tyto negativní výsledky jsem s naší předvedenou hrou spokojený a věřím, že bychom byli silný tým, který by se rval o nejvyšší příčky v play-off.

Z minulosti se vrátíme do součastnosti a k tobě, ty jsi hlavně student, jak teď trávíš volný čas, který ti karanténa dopřává?

 Volného času moc není, protože jsme okamžitě přešli na online výuku. Většinu předmětů mám přímo živě přes počítač a úkoly nám taky zůstaly. Takže mám takovou školu doma. Vedle toho koukám na Netflix, cvičím a po večerech hrajeme s Psíkem a Coreym Worms nebo Dobyvatele.

V Bohemce trénuješ starší žákyně, jste s týmem v kontaktu? Dali jste holkám volno, nebo musí plnit nějaké individuální plány, případně plní výzvy #bohemkavobýváku?

 S týmem jsme zůstali v kontaktu a holky dostaly 3 úkoly. Prvním je video zpracované Matějem, kde nám mají napsat, jak by měly správně řešit herní situace. Druhým je cvičit, aby zůstaly ve formě. Třetím je taková kreativní výzva, kde musí nakreslit obrázek či složit básničku na námi zadané téma. Co se týče #bohemkavobýváku, tak to si holky dělají samy dobrovolně.

Když se podíváme do budoucnosti, všechny nás čeká letní příprava, jak se na tuto část florbalového života těšíš?

 Těším se určitě. Hlavně na kluky a naši super partu, se kterou si užijeme zase plno srandy v průběhu tréninků, soustředění a přípravných turnajů.

 Co bys závěrem vzkázal všem klokanům v karanténě?

 Ať si užijí chvilku volna, splní si všechny povinnosti a hlavně ať cvičí a makaj, abychom se zase sešli v top formě!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany