Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
VIDEO ROZBOR #1: Hráč s míčkem – Role 1

Michal „Bedla“ Jedlička patří mezi uznávané trenéry nejen na území ČR. Velmi často je ceněna jeho práce s videem při taktické přípravě na utkání a dlouhodobě je také vyzdvihována jeho práce s mládeží.

Abychom tyto věci spojili a zlepšovali se i v době nouzového stavu, připravil si Michal seriál pro naše mládežnické týmy o klíčových herních činnostech. Našim členům tak nabídneme rozbory zajímavých situací ze superligových utkání, kde Michal ukáže co a proč je důležité dělat, aby naši hráči byli prospěšní svému týmu.

Všechna videa budou publikována vždy v Členské sekci a budeme velice rádi, pokud si je prohlédnete. Herní činnosti našich superligových hráčů jsou totiž velmi dobrou inspirací pro rozvoj našich mládežnických hráčů a hráček.

V prvním díle se Michal zaměřil na specifika práce s míčkem. Dozvíte se jak správně pokrýt míček před dotírajícím soupeřem, jak správně míček vést a také například to, jak být co nejvíce nebezpečný pro soupeřova brankáře.

Videa jsou v plánu vždy alespoň jednou týdně a jak jsme již psali, naleznete je vždy v Členské sekci na týmové zdi. A pokud budete mít námět na zpracování dalšího tématu, napište nám ho na marketing@fbsbohemians.cz

Bohemka do toho!

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians