Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Individuální tréninky pro všechny hráče a hráčky #BOHEMKAVOBYVAKU LVL. 2

Tahle pauza nás nezastaví! Naši trenéři v čele s kondičním trenérem Christianem Morcillem vzali výsledky kondičních testů, rozdělili všechny naše hráče a hráčky podle jejich výsledků a připravili jim individuální tréninky, aby mohli v době domácí karantény pracovat na rozvoji svých schopností. 

Tréninky a rozdělení členů do skupin jsou připravené ke stažení v dokumentech v Členské sekci, a to pro všechny týmy od přípravky po juniory a juniorky. 

A na co jsou tréninky zaměřené?

První skupinu symbolizuje náš superhrdina Hypersilák - ten podle kondičního plánu pracuje především na rozvoji síly, aby po návratu na hřiště dokázal soupeřovy hráče odnést v zubech mimo mantinely.

Další část hráčů a hráček cvičí podle hrdinky Superhvězdy - ta se zaměřuje na obecný rozvoj kondice, aby od nové sezóny byla pořádnou oporou svého týmu.

Třetí skupina naší členské základny pak trénuje pod superhrdinou Megarychlíkem - ten trénuje především rychlost a po návratu na hřiště bude k nezastavení. 

Nadále ale také trénujeme podle výzev, které denně zveřejňujeme na sociálních sítích, nebo je naleznete zde v článku.

A nebojte, chystáme pro vás i další pokračování.

Klokani a klokanky, pochlubte svým povedeným videem z tréninku, pošlete nám ho na marketing@fbsbohemians.cz, nebo nás označte na sociálních sítích. 

Nudit se zkrátka nechceme a nebudeme! #bohemkavobyvaku

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany