Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Oficiální vyjádření k nařízení Bezpečnostní rady státu dne 10.3.2020

|AKTUALIZOVÁNO 10.3.2020 12:05|

Vážení členové klubu, rodiče, příznivci a fanoušci,

Vzhledem k dnešnímu nařízení Bezpečnostní rady státu jsme povinni učinit některé preventivní kroky. Od zítřejšího dne až do odvolání nebudou probíhat naše kroužky na základních školách – ZŠ Jana Wericha, ZŠ Hloubětínská, ZŠ Vybíralova, ZŠ Jeremenkova.

Tréninky mládežnických družstev budou probíhat jako doposud. Respektujte prosím zpřísněná hygienická a organizační opatření: Sportovci přichází na trénink maximálně 5 minut před jeho začátkem a odchází bezprostředně po jeho konci. Ruší se ty části tréninků, které probíhají v sálku, posilovně nebo jiných menších prostorách včetně skupinových kompenzačních cvičení. I nadále platí zvýšené hygienické požadavky (pitný režim, mytí rukou, atd.). Sportovci s nachlazením nebudou na trénink vpuštěni. Vyzýváme striktně všechny, kteří se setkali s možným zdrojem nákazy, aby se tréninkového procesu neúčastnili.

Tréninky družstev DDM Praha 7 se ruší, pokračují pouze tréninky ve Sportovní hale Děkanka.

Situace kolem tréninků se může měnit, budeme Vás pravidelně informovat. Sledujte prosím členskou sekci a email.

O osudu víkendových zápasů a turnajů rozhodne Český florbal v nejbližších hodinách a my Vás budeme neprodleně informovat.

Utkání play-off Superligy mužů, Extraligy žen a juniorských či dorosteneckých týmů se odehrají bez přítomnosti diváků. Děkujeme za pochopení.

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians