Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy vezou z Jičína veledůležité body

21. kolo Extraligy žen zavítalo také do Jičína, kde se utkala Bohemka a Jičín. Pro ženy to bylo důležité utkání, ve kterém potřebovaly získat všechny tři body, aby mohly pomýšlet na šestou příčku. 

Začátek utkáni vyšel lépe pro Klokanky, když v desáté minutě vedly už o tři branky.  Jičín sice stihl ještě odpovědět, ale do konce třetiny se na nic už nezmohl. 

Jenom dvě branky padly v druhé třetině. Eliška Reischlová se prosadila krásnou střelou na zadní tyč po standardní situaci. Jedovatá střela Lucie Paulovičové zaplavala před brankářkou Martinou Lerchovou a skončil v síti.

Ani třetí dějství nepřineslo drama. Bartošové se povedlo navýšit na tří brankový rozdíl. Pět minut před koncem ještě upravila skóre Kristýna Bachmaierová.

Podívejte se na HIGHLIGHTS z utkání:

Komentář trenéra hostí Tomáše Grigara: Dobrý vstup do zápasu, bohužel jsme se v každé třetině nevyvarovali chvilkovým výpadkům. Koncovku jsme zřejmě nechali v Praze, ale závěr zápasu jsme si pohlídali dobrou hrou na míčku. Díky holkám za dnešní výkon a my jedeme dál.

Komentář trenérky domácích Markéty Kosové: Poslední zápasy se naše hra výrazně zlepšuje, výkonnost jde nahoru. Dnešní zápas byl výbornou přípravou na blížící se play down. Pevně věřím, že tam se nám všechnu dřinu podaří prodat. Děkujeme soupeři za hru.

KM automatik FBK Jičín - FbŠ Bohemians 3:5
branky: 
14. Markéta Kosová, 23. Lucie Paulovičová, 45. Kristýna Bachmaierová - 1. Hana Poláková, 8. Adéla Bočanová, 10. Veronika Loudová, 21. Eliška Reischlová, 39. Natálie Bartošová; rozhodčí: David Bezucha - Michal Bezucha; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 79; zásahy brankářů: Veronika Samková 25 - Martina Lerchová 17; po třetinách: 1:3, 1:2, 1:0;



Související utkání

Utkání - Ženy A
22.2.2020, Sportovní areál Jičín
Jičín
3:5
1:3, 1:2, 1:0
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany