Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
První medaile pro muže, bohužel jen stříbrná

Úplně poprvé se muži představili ve finále poháru a rozhodně se nepřijeli jen koukat. Společně se Sektorem1905 jsme zorganizovali výjezd do Karlových Varů. Celkem se sešlo něco kolem 70 Bohemáku, kteří hnali celý zápas muže vpřed.

První branku utkání vstřelil náš kanonýr Pavel Čihák po střele na zadní tyč. Pro Lukáše Bauera nechytatelná střela. Ani ne 4 minuty na to srovnal po individuální šanci Milan Tomašík. Na konci třetiny zvýšil stav pro Bolku Jakub Bína. Do druhé části muži vstoupili s jednobrankovým mankem. V půlce utkání vyrovnal Patrik Šebek dorážkou v předbrankovém prostoru. Po chvilce vrátil Boleslavi vedení jmenovec Daniel Šebek. Třetí dění přineslo přestřelku. Ze začátku padly 2 branky pro Boleslav, která odskočila už na 3 brankový rozdíl. Filip Forman s Viktorem Kopeckým odpověděli a stáhli rozdíl jen na jednu branku. Naději srazil Martin Tokoš střelou do prázdné branky. Klokani se ale nechtěli vzdát tak jednoduše a potrápili Boleslav ještě jedním gólem. První medaile pro muže, i když nechtěná stříbrná. Děkujeme všem hráčům za super výkon a divákům za podporu.

Komentář trenéra FBŠ Bohemians Martina Formana: Doufám, že to nebude znít nafoukaně, ale dneska jsme sem jeli vyhrát, čili 6:5 komentovat nebudu. Mohu asi hovořit za celý tým - velké zklamání. Velice tvrdý zápas v perfektním tempu - super florbal, takže pro diváky spokojenost. Finále mělo pořadatelskou péči a oproti ostatním zápasům v poháru je to zážitek si to zahrát. Zbývá cca měsíc, kde musíme na hodně věcech zapracovat a zlepšit se, aby to bylo v topu na play-off. Gratulace Boleslavi a děkujeme samozřejmě fanouškům za podporu. Díky.

Komentář trenéra Mladé Boleslavi Petra Novotného: Výborní diváci dnes viděli bláznivé utkání. Bohemka ukázala, že umí hrát výborný florbal. Jsem rád, že i když se nám florbalově nedařilo, odvážíme si trofej do Boleslavi. Děkuji soupeři a divákům.

Florbal MB - FbŠ Bohemians 6:5
branky: 
12. Milan Tomašík, 16. Jakub Bína, 35. Daniel Šebek, 47. Patrik Suchánek, 48. Martin Tokoš, 60. Martin Tokoš - 8. Pavel Čihák, 31. Patrik Šebek, 49. Filip Forman, 59. Viktor Kopecký, 60. Patrik Šebek; rozhodčí: František Pangerl - Jiří Šedivý; vyloučení: 5:1; využití: 0:2; diváků: 857; zásahy brankářů: Lukáš Bauer 13 - Michal Kotouček 17; po třetinách: 2:1, 1:1, 3:3;







Související fotogalerie

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians