Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy po boji prohrávají na půdě Tatranu

Ve čtvrtek 9.1 sehrály ženy zápas proti městskému rivalovi Tatranu Střešovice. Ženy i přes zimní přestávku trénovaly, ovoce to bohužel nepřineslo. 

V první třetině se hrálo hodně opatrně. Až po patnácti minutách hry se trefila hráčka Tatranu Vendula Beránková v přesilové hře. Obě družstva hrály hodně dozadu a nepouštěly se do velkých akcí. Stejný obraz hry přinesla i druhá třetina. I když Bohemians ztrácely na Střešovické jednu branku tak se nehrnuly k brankářce Drbalové. 
Do šaten se šlo bez vstřeleného gólu. Ze začátku třetího dějství neproměnila nájezd kapitánka Bohemky Hanka Poláková. Tatran dominoval, ale Kreisingerová držela šanci na bodíky. O naději je připravila Seemannová po přihrávce od Billé a zakončením na zadní tyč. Ani hra v šesti nepřinesla branku.

Komentář trenéra hostí Tomáše Grigara:
V dnešním menu se florbal neservíroval. Od obou týmu dobře odbráněné všechny tři třetiny, kde byl Tatran úspěšnější. Mrzí nás dost neproměněných šancí v předbrankovém prostoru. Děkujeme soupeři za zápas a čeká nás spousta práce.

Komentář trenéra domácích Marka Michálka: Moc krásy dnešní utkání nepobralo, i přesto jsme opravdu spokojeni. Tak důrazně v obraně jsme letos ještě nezahráli a vše jistila výborná Elda v brance. Děkujeme soupeři za utkání.

Tatran Střešovice - FbŠ Bohemians 2:0
branky: 
16. Vendula Beránková, 55. Kateřina Seemannová; rozhodčí: Ondřej Benačan - Patrik Šaroch; vyloučení: 0:2; využití: 1:0; diváků: 74; zásahy brankářů: Eliška Drbalová 24 - Daniela Kreisingerová 38; po třetinách: 1:0, 0:0, 1:0;




Související utkání

Utkání - Ženy A
9.1.2020, STODOLA Aréna Střešovice
Tatran
2:0
1:0, 0:0, 1:0
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany