Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
EXTRALIGOVÉ KLOKANKY PEČOU PRO DOBROU VĚC!

Domácí utkání žen, které se odehraje nejen v netradiční den, ale dostane i netradiční náboj. Již podruhé se klokanky před Vánoci rozhodly pomáhat.

Zatímco ženy budou bojovat na palubovce o další důležité extraligové body proti nováčkovi soutěže Bulldogs Brno, diváci na tribunách budou moct mlsat dobroty, které připravily samotné hráčky. A ve velkém. Je potřeba podpořit dobrou věc.

Partnerem utkání bude nadační fond Pramen pomoci, který pomáhá lidem, jenž v důsledku nemoci nebo její léčby přišli o vlasy. Jeho hlavním cílem je ženám a dětem vracet sebevědomí a úsměv díky parukám na míru, které si dotyčné nemohou z vlastních zdrojů dovolit.

Výtěžek z prodaného cukroví a dobrovolného vstupného pak přímo poputuje na novou paruku pro patnáctiletou Elišku.

Týden před utkáním tak budou mít klokanky hodně napilno. Kromě tréninkových dávek je čeká pečení vánočního cukroví a dalších pamlsků, které si diváci budou moct zakoupit.

Do speciálního projektu se zapojí dokonce i hráčky našich soupeřek, aby zápas měl větší náboj, každá hráčky zapojená v zápase vloží do kasičky 20,- za každý vstřelený nebo obdržený gól.

„Minulý ročník se povedl a Petře nová paruka ohromně slušela, letos chceme stejným počinem pomoc a rozzářit tvář Elišce,“ říká obránkyně Kristýna Andrlová  „Navíc bych chtěla moc poděkovat svému bývalému klubu a holkám z Bulldogs, že se nám s tímto nápadem rozhodly pomoci. Věřím, že to bude stát za to“ dodává.

Hráčky i diváky tak čeká drama na hřišti i na tribuně, takže neváhejte a přijďte se v pátek 19.12.2019 podívat na parádní florbal, podpořit dobrou věc a zamlsat.

Vstupné je dobrovolné a utkání FbŠ Bohemians vs. Bulldogs Brno začíná v 19:00 ve sportovní hale Děkanka.

EXTRALIGA ŽEN

FbŠ Bohemians vs. Bulldogs Brno

Pátek 20.12.2019, od 19:00, sportovní hala Děkanka (adresa: Děkanská vinice I 987/5, Praha 4)

Související utkání

Utkání - Ženy A
20.12.2019, SH Děkanka
Bohemians
5:6
1:3, 2:0, 2:3
Bulldogs

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians