Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Seminář Bohemia Fyzio je úspěšně za námi

V úterý 3.12. od 17:15 se více než 30 rodičů sešlo v sálku na Děkance, aby se zúčastnilo dalšího semináře s Eliškou Vrátnou z Bohemia Fyzio. Téma bylo plochonoží, které je jedním z nejčastějších problémů současné mládeže. V první části semináře proběhl teoretický úvod a ve druhé části Eliška ukázala několik cvičení, které mohou děti cvičit i doma.

Komentář Elišky Vrátné: Jsem moc ráda, že Bohemka přišla s nápadem udělat pravidelné semináře pro rodiče a jejich děti. Témata volíme podle výsledků z fyzioterapeutického vyšetření. Zájem z řad rodičů byl veliký. Jejich zapojení do praktické části a diskuse bylo skvělé. Probrali jsme téma plochonoží, jak by měla vypadat správná obuv v jak se noha vyvíjí, co jí škodí a naopak co je pro ni důležité. Ukázali jsme si cvičení, která mohou doma cvičit jak dospělí, tak děti například i u televize, takže čas si na to najít mohou vždy. Těšíme se na další seminář, který proběhne po novém roce na téma hravá kompenzace na doma.

Komentář šéftrenéra Tomáše Grigara: Jsem moc rád, že se sešlo tolik rodičů a za jejich aktivní přístup po celou dobu. Věřím, že seminář přispěje ke zdraví našich hráčů a hráček. Rodiče se už nyní mohou těšit na další seminář v lednu, který bude ještě více praktický a cvičení si budou moci vyzkoušet.

Další praktický seminář se bude konat ve druhé polovině ledna a jeho tématem budou praktická cvičení, která se dají cvičit doma.

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany