Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Po vyrovnaném zápase ženy prohrály semifinálový souboj proti Chodovu

Začátek 1. třetiny a Martina Řepková dává v 2. minutě první branku Chodova. Klokanky se ale rozhodně nechtěly vzdát. Zbytek třetiny hrály s Chodovem vyrovnanou partii. Největší šanci na branku měla Hanka Poláková, když udělala otočku přes dvě hráčky a vystřelila. Christianová však byla připravena. Minutu před koncem Řepková přidala ještě jednu branku.

Kapitánka Poláková na začátku třetiny snížila po přihrávce od Bočanové. Martina Řepková měla svůj den a přidala 3. branku pro Chodov. I Polákové se dařilo a po chvíli odpověděla snížením. Krátce na to vyrovnala Vrátna v přesilovce, když se nešťastně odrazil míček od obránkyně Chodova. Obě družstva hrála celou dobu vyrovnaný a atraktivní florbal.

Třetí třetina přinesla opravdové drama. Řepková opět zvýšila, jenže ne na dlouho. Poláková řádila a po křižné přihrávce od Vrátné vstřelila již 3. gól. Do konce přidaly branky ještě Suchá s Bočanovou. V prodloužení rozhodla Plášková střelou pod víko.

Komentář trenéra domácích Tomáše Grigara:
Od nás dneska zápas ve velkém tempu. Samozřejmě prohra v prodloužení mrzí, ale nemáme se za co stydět. Víme, že dokážeme zahrát dobře, bohužel v lize ne vždy po celou dobu. Děkujeme soupeři za napínavé utkání a věřím, že budeme ještě lepší.

Komentář trenéra hostí Lukáše Procházky: Myslím, že cokoliv bych řekl, znělo by to jako výmluva a to nechci. Takže se spokojím s tím, že jsme moc rádi, že jsme si prošli těžkým a psychicky náročným zápasem a hlavně, že jsme ho dokázali zvládnout. Nicméně smekám před Bohemkou, holky zahrály opravdu dobře! Přeji všem našim (tím samozřejmě nemyslím jen Chodovské) reprezentantkám hodně štěstí na MS a věřím v medaili!!!

FbŠ Bohemians - FLORBAL CHODOV 5:6p
branky: 
21. Hana Poláková, 28. Hana Poláková, 30. Eliška Vrátná, 38. Hana Poláková, 43. Adéla Bočanová - 3. Martina Řepková, 20. Martina Řepková, 23. Martina Řepková, 35. Martina Řepková, 39. Karolína Suchá, 52. Magdaléna Plášková; rozhodčí: Jan Drška - Jiří Meisner; vyloučení: 0:1; využití: 0:0; diváků: 44; zásahy brankářů: Daniela Kreisingerová 22 - Jana Christianová 13; po třetinách: 0:1, 3:2, 2:2, 0:1;

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany